مقاله اثر محلول پاشی عناصر کم مصرف بر خصوصیات کمی و کیفی ارزن مرواریدی رقم نوتریفید (Pennisetum glacum) تحت تنش خشکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر محلول پاشی عناصر کم مصرف بر خصوصیات کمی و کیفی ارزن مرواریدی رقم نوتریفید (Pennisetum glacum) تحت تنش خشکی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر محلول پاشی عناصر کم مصرف بر خصوصیات کمی و کیفی ارزن مرواریدی رقم نوتریفید (Pennisetum glacum) تحت تنش خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر محلول پاشی عناصر کم مصرف بر خصوصیات کمی و کیفی ارزن مرواریدی رقم نوتریفید (Pennisetum glacum) تحت تنش خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر محلول پاشی عناصر کم مصرف بر خصوصیات کمی و کیفی ارزن مرواریدی رقم نوتریفید (Pennisetum glacum) تحت تنش خشکی :

مقاله اثر محلول پاشی عناصر کم مصرف بر خصوصیات کمی و کیفی ارزن مرواریدی رقم نوتریفید (Pennisetum glacum) تحت تنش خشکی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی) از صفحه ۶۷ تا ۷۹ منتشر شده است.
نام: اثر محلول پاشی عناصر کم مصرف بر خصوصیات کمی و کیفی ارزن مرواریدی رقم نوتریفید (Pennisetum glacum) تحت تنش خشکی
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ارزن مرواریدی
مقاله تنش خشکی
مقاله روی
مقاله ریز مغذی
مقاله منگنز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی اثر محلول پاشی عناصر کم مصرف روی و منگنز بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه ارزن مرواریدی، آزمایشی در سال زراعی ۸۷ – ۱۳۸۶ در مزرعه تحقیقاتی پژوهشکده کشاورزی دانشگاه زابل (چاه نیمه) به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام گرفت. فاکتور اصلی شامل سه سطح تنش خشکی =S۱ بدون قطع آبیاری،S۲ = قطع آبیاری در مرحله رشد رویشی (ساقه دهی) و =S۳ قطع آبیاری در مرحله رشد زایشی (خوشه دهی) و فاکتور فرعی نیز شامل محلول پاشی در چهار سطح: =F۱ بدون محلول پاشی، =F۲ محلول پاشی با سولفات منگنز،=F۳ محلول پاشی با سولفات روی و =F۴ محلول پاشی با سولفات منگنز+ سولفات روی بود. نتایج نشان داد که بالاترین میزان عملکرد علوفه تازه (۴۱۰۷۳ کیلوگرم در هکتار) و علوفه خشک (۹۷۷۵ کیلوگرم در هکتار) از تیمار عدم تنش (آبیاری مطلوب) همراه با محلول پاشی عناصر روی و منگنز حاصل شد. علاوه بر این، همین تیمار باعث افزایش درصد خاکستر (۱۲۰۷%)، پروتئین خام (۱۸۶۵%) و نیتروژن (۲۸۳%) موجود در علوفه ارزن شد. از طرفی بالاترین غلظت عناصر روی (۲۴۰۸ میلی گرم بر گرم) و منگنز (۵/۴۳ میلی گرم بر گرم) نیز از تیمار عدم تنش همراه با محلول پاشی هر یک از این عناصر به دست آمد. بیشترین درصد فیبر خام و فسفر علوفه ارزن نیز از تیمار عدم تنش حاصل شد. اما این تیمار نتوانست اثر معنی داری بر میزان پتاسیم، منگنز و روی داشته باشد. علاوه بر این تیمارهای محلول پاشی نیز نتوانستند اثر معنی داری بر مقدار درصد فیبر خام و پتاسیم موجود در علوفه ارزن داشته باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.