مقاله کانی شناسی، زمین شیمی و چگونگی تشکیل سرپانتینیت های کربناتی – سیلیسی (لیستونیت) شمال نایین (باختر ایران مرکزی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کانی شناسی، زمین شیمی و چگونگی تشکیل سرپانتینیت های کربناتی – سیلیسی (لیستونیت) شمال نایین (باختر ایران مرکزی) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کانی شناسی، زمین شیمی و چگونگی تشکیل سرپانتینیت های کربناتی – سیلیسی (لیستونیت) شمال نایین (باختر ایران مرکزی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کانی شناسی، زمین شیمی و چگونگی تشکیل سرپانتینیت های کربناتی – سیلیسی (لیستونیت) شمال نایین (باختر ایران مرکزی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کانی شناسی، زمین شیمی و چگونگی تشکیل سرپانتینیت های کربناتی – سیلیسی (لیستونیت) شمال نایین (باختر ایران مرکزی) :

مقاله کانی شناسی، زمین شیمی و چگونگی تشکیل سرپانتینیت های کربناتی – سیلیسی (لیستونیت) شمال نایین (باختر ایران مرکزی) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در بلورشناسی و کانی شناسی ایران از صفحه ۴۰۵ تا ۴۱۸ منتشر شده است.
نام: کانی شناسی، زمین شیمی و چگونگی تشکیل سرپانتینیت های کربناتی – سیلیسی (لیستونیت) شمال نایین (باختر ایران مرکزی)
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پریدوتیت
مقاله لیستونیت
مقاله افیولیت نایین
مقاله جیوه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پریدوتیت های سرپانتینی شده دنباله گوشته ای افیولیت شمال نایین (باختر ایران مرکزی) تحت تاثیر آبگون های حاوی CO۲ و SiO۲ در شرایط دما و pH متفاوت به مجموعه کربناتی – سیلیسی تحت عنوان لیستونیت تبدیل شده اند. بر اساس فراوانی کانی های کربناتی (دولومیت، منیزیت، آنکریت، کلسیت) و سیلیس سه نوع لیستونیت کربناتی, کربناتی – سیلیسی و سیلیسی حاصل شده اند. به طور کلی کانی کربناتی غالب در لیستونیت ها، منیزیت، دولومیت، دولومیت آهن دار و آنکریت بوده و کلسیت و کربنات های دیگر در مقادیر کم تر حضور دارند. فازهای سیلیس (شامل کوارتز، کلسدونی و چرت) همراه با مقادیر نادر کروم اسپینل، کلریت، هماتیت، گوتیت، اکتینولیت و پیریت نیز در لیستونیت ها حضور دارند. زمینه سیلیسی در لیستونیت سیلیسی حاوی مقادیر بالایی جیوه، نقره و آرسنیک است که نشان می دهد که این عناصر به صورت مجموعه های آرسنیدی در گرمابی های حاوی SiO2 حمل شده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.