مقاله کلیات گیاه شناسی (نخود)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله کلیات گیاه شناسی (نخود) دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کلیات گیاه شناسی (نخود)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کلیات گیاه شناسی (نخود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کلیات گیاه شناسی (نخود) :

کلیات گیاه شناسی

 

نخود گیاهی است یکساله و  از خانواده حبوبات که بلندی بوته آن به حدود ۳۰ سانتیمتر می رسد .

 

ساقه این گیاهپ وشیده از تارهای غده ای است . برگهای آن مرکب از ۱۳ تا ۱۷ برگچه کوچک و دندانه دار می باشد . گلهای آن سفید رنگ مایل به قرمز یا آبی بطورتک تک بر روی ساقه قرار درد . میوه آن بصورت نیام و غلاف آن کوچک ،‌متورم و نوک تیز بطول ۲ تا ۳ سانتیمتر است که در آن یک دانه نخود به رنگ نخودی یا سیاه قرار درد .

 

نخود یکی از حبوبات مغذی و انرژی زا وپر مصرف است

 

ترکیبات شیمیایی:

در صد گرم نخود موادزیر موجود است :

 

آب                           ۱۰ گرم

 

پروتئین                     ۲۰ گرم

 

نشاسته                   ۱۵۵ گرم

 

کلسیم                    ۱۵۰ میلی گرم

 

فسفر                     ۳۵ میلی گرم

 

آهن                       ۷ میلی گرم

 

سدیم                    ۲۵ میلی گرم

 

پتاسیم                  ۷۸۰ میلی گرم

 

ویتامین آ                ۵۰ واحد

 

ویتامین ب ۱          ۰/۳ واحد

 

ویتامین ب ۲         ۰/۱۵واحد

 

ویتامین ب ۳        ۲ میلی گرم

 

مواد روغنی         ۵ گرم

 

نخود همچنین دارای مقدر بسیار کمی ارسنیک ، اسید اگزالیک ، اسید استیک و اسید مالیک و املاح کمیابی نظیر بر ، لیتیوم و مس است . ضمنا دارای موادی مانند لسیتین ، گالاکتان ، ساکاروز ،‌دکستروز و سلولز در نخود وجود دارد

 

خواص داروئی:

نخود بعلت درا بودن اسد های آمینه مختلف ،‌ویتامین ها و مواد معدنی غذای بسیار خوبی است .

 

نخود از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و با همه خواص بیشماری که درد نفاخ و دیر هضم می باشد و نباید در خوردن آن افراط کرد .

 

۱)نخود کمی ملین است

 

۲)نخود اثر ادرار آور و قاعده آور درد

 

۳)نخود کرم کش است

 

۴)برای برطرف کردن درد سینه وریه بای نخود را با کمی نمک پخت و آب ژله مانند آنرا خورد .

 

۵)روغن نخود  برای تقویت مو موثر است شب ها آن را به سر بمالید و صبح مو را بشوئید

 

۶)روغن نخود را اگر به سر بمالید سردرد را شفا می دهد .

 

۷)روغن نخود را بر روی دندانی که درد می کند بمالید درد را برطرف خواهد کرد .

 

۸)روغن نخود را اگر به زیرشکم بمالید برای تقویت نیروی جنسی موثر است

 

۹)افراد گرم مزاج باید نخود را با سکنجبین بخورند تا از نفخ شکم جلوگیری کند

 

۱۰) نخود را می توان برای دفع رسوبات دری و درمان زردی بکار برد

 

۱۱)نخود درمان کننده قولنج های کلیوی است

 

۱۲)نخود را بصورت در دارورید و روی رخم های چرکین بگذارید آنها را باز کرده و الیتام می دهد

 

۱۳)یکی از غذاهای مغذی که سرشار از پروتیئن های گیاهی ، ویتامین ها و مواد معدنی است هموس می باشد که در کشورهای عربی جزو غذاهای اصلی آنهاست .گیاه خواران هموس را جانشین گوشت می کنند این غذا از نخود پخته و کره کنجد که تاهینی نامیده می شود درست می شود

 

طرز استفاده:

طرز تهیه هموس بقرار زیر است

 

حدود ۳۰۰گرم نخود را کاملا بپزید که نرم شود و تقریبا آب آن تمام شود . آب دو لیمو ترش را بگیرید و با نخود پخته داخل مخلوط کن برقی بریزد که کاملا له شود . سپس مقدر ۱۰۰ گرم کره کنجد و یک چهارم سیر له شده و جعفری و نمک و مقدری هم روغن زیتون بآن اضافه کرده و همه را بهم بزیند تا کاملامخلوط شود .

 

هموس را می توانید بصورت سرد برای ساندویج استفاده کنید . هموس حتی چاشت خوبی برای بچه هاست که به مدرسه می روند

 

مضرات :

مضرات خاصی برای آن بیان نشده است .

 

 

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.