مقاله بررسی فون کنه های سخت آلوده کننده بز و تغییرات فصلی جمعیت آنها در استان آذربایجان غربی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فون کنه های سخت آلوده کننده بز و تغییرات فصلی جمعیت آنها در استان آذربایجان غربی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فون کنه های سخت آلوده کننده بز و تغییرات فصلی جمعیت آنها در استان آذربایجان غربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فون کنه های سخت آلوده کننده بز و تغییرات فصلی جمعیت آنها در استان آذربایجان غربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فون کنه های سخت آلوده کننده بز و تغییرات فصلی جمعیت آنها در استان آذربایجان غربی :

مقاله بررسی فون کنه های سخت آلوده کننده بز و تغییرات فصلی جمعیت آنها در استان آذربایجان غربی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز) از صفحه ۶۶۷ تا ۶۷۱ منتشر شده است.
نام: بررسی فون کنه های سخت آلوده کننده بز و تغییرات فصلی جمعیت آنها در استان آذربایجان غربی
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بز
مقاله کنه
مقاله آذربایجان غربی
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بررسی حاضر به منظور تعیین گونه های کنه در آذربایجان غربی خصوصا در سطح بدن بزهای منطقه و میزان توزیع آلودگی بر حسب سن و جنس در قسمتهای مختلف بدن بز، میزان تغییرات فصلی آلودگی ومیزان شیوع آن در حیوانات مزبور انجام پذیرفت. این بررسی از اول فروردین ماه سال ۱۳۸۵ تا اواخر اسفند ماه سال ۱۳۸۵ انجام گردیده است. در طی این مدت از ۲۱ شهر تابعه استان آذربایجان غربی و در مجموع از تعداد ۱۸۰۰ راس بز نر و ماده با سنین مختلف، نمونه گیری صورت پذیرفت. داده ها با استفاده از نرم افزارspss آنالیز گردید. نتایج این مطالعه نشان داد تعداد ۵۲ راس (۲۸۸%) بز واجد آلودگی به کنه بودند. بالاترین میزان آلودگی در بزها مربوط به خرداد ماه و در شهر میاندوآب و کمترین میزان آلودگی مربوط به بهمن ماه و در شهرستان شاهین دژ بوده است. در آنالیز آماری اختلاف معنی داری، بین تعداد کنه های جداسازی شده در ماههای مختلف و فصول سال وجود داشت (P<0.05) از ۲۵۱ کنه بالغ و نمف شناسایی شده در روی بزان به ترتیب آلودگی مربوط به ریپی سفالوس بورسا (%۵۸۹۶)، هیالوما آناتولیکم آناتولیکم (۳۵۸۵%)، درماسنتور مارژیناتوس (۳۹۸%) و همافیزالیس پونکتاتا (۱۱۹%) بود. فراوانی آلودگی به کنه در قسمتهای مختلف بدن در بزان به ترتیب روی پستان (۳۵%)، کشاله ران (۳۴%)، سر و گردن (۱۸%) و روی بیضه (۱۳%) مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.