مقاله شناسایی نشانگرهای مولکولی پیوسته به ژن مقاومت به ریزومانیا در چغندر قند با استفاده از تجزیه تفرق توده ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی نشانگرهای مولکولی پیوسته به ژن مقاومت به ریزومانیا در چغندر قند با استفاده از تجزیه تفرق توده ای دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی نشانگرهای مولکولی پیوسته به ژن مقاومت به ریزومانیا در چغندر قند با استفاده از تجزیه تفرق توده ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی نشانگرهای مولکولی پیوسته به ژن مقاومت به ریزومانیا در چغندر قند با استفاده از تجزیه تفرق توده ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی نشانگرهای مولکولی پیوسته به ژن مقاومت به ریزومانیا در چغندر قند با استفاده از تجزیه تفرق توده ای :

مقاله شناسایی نشانگرهای مولکولی پیوسته به ژن مقاومت به ریزومانیا در چغندر قند با استفاده از تجزیه تفرق توده ای که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در دانش زیستی ایران از صفحه ۱ تا ۷ منتشر شده است.
نام: شناسایی نشانگرهای مولکولی پیوسته به ژن مقاومت به ریزومانیا در چغندر قند با استفاده از تجزیه تفرق توده ای
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ریزومانیا
مقاله نشانگر RAPD
مقاله جفت آغازگر
مقاله چغندر قند
مقاله ژن Rz1

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ریزومانیا یکی از مهم ترین بیماری های چغندر قند در ایران و برخی از نقاط جهان است که نقش مهمی در کاهش محصول ریشه و محتوای قند دارد. یکی از روش های مبارزه با این بیماری، استفاده از ارقام مقاوم می باشد. از نشانگرهای مولکولی برای نشان دار کردن ژن های مقاومت در برنامه های اصلاحی استفاده می شود. برای شناسایی نشانگرهای مولکولی پیوسته با ژن مقاومت به ریزومانیا در منبع HOLLY محققین موسسه بذر چغندر قند اقدام به ایجاد یک جمعیت F۲ نمودند. در این تحقیق با استفاده از ۲۱۵ ترکیب جفت آغازگرهای RAPD و همچنین به کارگیری روش تجزیه تفرق توده ای اقدام به شناسایی نشانگرهای مولکولی پیوسته با ژن مقاومت به ریزومانیا در دو توده مقاوم و حساس به این بیماری و همچنین بوته های جمعیت F۲ گردید. سه ترکیب جفت آغازگر در DNA دو توده مقاوم و حساس تولید چند شکلی نمودند. این جفت آغازگرها بعد از آزمون روی تک بوته های دو توده، سپس روی تک بوته های جمعیت F۲ مورد آزمون و تجزیه قرار گرفتند. در نهایت، فاصله نشانگرها از ژن مقاومت توسط دو روش استفاده از نرم افزار Mapmaker ver. ۳.۰ و روش استفاده از فراوانی بوته های نوترکیب، تعیین گردید. نشانگر R2 با فاصله ۸۳ سانتی مورگان در موقعیت ناجفت و دو نشانگر C2 و C5 به ترتیب با فاصله ۳۲۸۷ و ۴۳۷ سانتی مورگان از ژن مقاومت قرار داشتند. داده های ارایه شده برای امکان استفاده از این نشانگرها در برنامه اصلاح چغندر قند برای مقاومت به ریزومانیا مورد بحث قرار می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.