مقاله اثر هیپوگلیسمیک عصاره اتانلی برگ تره کوهی (Allium ampeloprasum L. subsp. iranicum) در موش های کوچک آزمایشگاهی سالم و دیابتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر هیپوگلیسمیک عصاره اتانلی برگ تره کوهی (Allium ampeloprasum L. subsp. iranicum) در موش های کوچک آزمایشگاهی سالم و دیابتی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر هیپوگلیسمیک عصاره اتانلی برگ تره کوهی (Allium ampeloprasum L. subsp. iranicum) در موش های کوچک آزمایشگاهی سالم و دیابتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر هیپوگلیسمیک عصاره اتانلی برگ تره کوهی (Allium ampeloprasum L. subsp. iranicum) در موش های کوچک آزمایشگاهی سالم و دیابتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر هیپوگلیسمیک عصاره اتانلی برگ تره کوهی (Allium ampeloprasum L. subsp. iranicum) در موش های کوچک آزمایشگاهی سالم و دیابتی :

مقاله اثر هیپوگلیسمیک عصاره اتانلی برگ تره کوهی (Allium ampeloprasum L. subsp. iranicum) در موش های کوچک آزمایشگاهی سالم و دیابتی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در دانش زیستی ایران از صفحه ۹ تا ۱۴ منتشر شده است.
نام: اثر هیپوگلیسمیک عصاره اتانلی برگ تره کوهی (Allium ampeloprasum L. subsp. iranicum) در موش های کوچک آزمایشگاهی سالم و دیابتی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله برگ تره کوهی
مقاله هیپوگلیسمیا
مقاله بیماری دیابت
مقاله موش آزمایشگاهی
مقاله .Allium ampeloprasum L

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در پژوهش حاضر، اثر عصاره اتانلی برگ تره کوهی (Allium ampeloprasum L. subsp. iranicum) بر وزن حیوان، کبد و کلیه، سطح گلوکز و انسولین سرم موش های کوچک آزمایشگاهی سالم و دیابتی شده توسط استرپتوزوتوسین مورد بررسی قرار گرفت. حیوانات توسط تزریق درون صفاقی استرپتوزوتوسین (i.p،۱۷۵ mg/kg ) دیابتی شدند. عصاره اتانلی گیاه در غلظت های ۱۰۰، ۱۵۰، ۲۰۰، ۲۵۰، ۳۰۰ و ۴۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن به مدت ۱۶ روز به روش درون صفاقی تیمار شدند. نمونه های خون از قلب حیوانات بعد از۱۶ روز جمع آوری گردید. گروه های کنترل سالم و دیابتی، توسط سالین به عنوان حلال عصاره ها تیمار شدند. سطح گلوکز، انسولین سرم توسط کیت اندازه گیری شدند. نتایج پژوهش حاضر نشان داد که عصاره اتانلی برگ تره کوهی تاثیری بر وزن حیوان، کبد و کلیه موش های تیمار شده، ندارد. از طرف دیگر، عصاره اتانلی برگ گیاه تره کوهی موجب کاهش گلوکز سرم و افزایش سطح انسولین سرم در موش های دیابتی شده توسط استرپتوزوتوسین می گردد. ترکیب شیمیایی ماده قطبی موثر در عصاره اتانلی تره کوهی هنوز شناخته نشده است. داده های تحقیق حاضر دلالت بر وجود اثرات هیپوگلیسمیک گیاه تره کوهی است. هر چند جزییات مکانیسم عمل این گیاه ناشناخته است و مطالعات بیوشیمیایی و فارماکولوژیکی بیشتری جهت تایید اثرات آن مورد نیاز است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.