مقاله اثرات رنگیزه کاروتنوئیدی زعفران (.Crocus Sativus L) بر پلیمریزاسیون میکروتوبول ها و رشد سلول های HeLa


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات رنگیزه کاروتنوئیدی زعفران (.Crocus Sativus L) بر پلیمریزاسیون میکروتوبول ها و رشد سلول های HeLa دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات رنگیزه کاروتنوئیدی زعفران (.Crocus Sativus L) بر پلیمریزاسیون میکروتوبول ها و رشد سلول های HeLa  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات رنگیزه کاروتنوئیدی زعفران (.Crocus Sativus L) بر پلیمریزاسیون میکروتوبول ها و رشد سلول های HeLa،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات رنگیزه کاروتنوئیدی زعفران (.Crocus Sativus L) بر پلیمریزاسیون میکروتوبول ها و رشد سلول های HeLa :

مقاله اثرات رنگیزه کاروتنوئیدی زعفران (.Crocus Sativus L) بر پلیمریزاسیون میکروتوبول ها و رشد سلول های HeLa که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در دانش زیستی ایران از صفحه ۳۱ تا ۳۹ منتشر شده است.
نام: اثرات رنگیزه کاروتنوئیدی زعفران (.Crocus Sativus L) بر پلیمریزاسیون میکروتوبول ها و رشد سلول های HeLa
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کروسین
مقاله توبولین
مقاله میکروتوبول
مقاله طیف فلورسانت ذاتی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
رنگیزه های کاروتنوئیدی زعفران در طی دهه های گذشته توجه زیادی را در بخش تحقیقاتی به خود جلب کرده اند. کروسین یکی از این کاروتنوئیدهاست که خصوصیات ضد سرطان را در محیط بدن جاندار و نیز در شرایط in vitro از خود نشان داده است. پروتئین های میکروتوبولی از پروتئین های موجود در تقریبا تمام سلول های جانوری هستند که در تمامی های سلولی از قبیل انتقال مواد و اندامک ها، جابه جایی سلولی و همچنین تقسیم سلولی می توان آن ها را سهیم دانست. در نورون ها نیز میکروتوبول ها در جا به جایی ناقلین عصبی نقش دارند. کروسین با پروتئین های سلولی میان کنش داشته و فعالیت های آن ها را تحت تاثیر قرار می دهد، اما مولکول های هدف این رنگیزه در داخل سلول ها به طور دقیق تاکنون مشخص نشده است. در این تحقیق تاثیر کروسین بر روند پلیمریزاسیون میکروتوبول ها و ساختمان پروتئین های توبولینی با استفاده از طیف سنجی ماورای بنفش و فلورسانت بررسی شده است. همچنین تاثیر این رنگیزه بر روی رشد سلول های HeLa مورد ارزیابی قرار گرفته است. نتایج این تحقیق نشان داد کروسین باعث افزایش میزان و سرعت پلیمریزاسیون می شود. طیف های فلورسانت، نشان دهنده میان کنش این لیگاند با پروتئین های توبولینی و تغییرات ساختمانی این پروتئین ها بودند. از بین رفتن سلول های HeLa نیز از دیگر اثرات بررسی شده در این پروژه تحقیقاتی بود. این نتایج منجر به شناخت بیشتر نقش کروسین در فرایند تکثیر سلولی خواهد شد و امید می رود در ادامه بتوان از این لیگاند در درمان بیماری سرطان استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.