بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی ۱ – ویژگیها و روشهای آزمون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی ۱ – ویژگیها و روشهای آزمون دارای ۴۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی ۱ – ویژگیها و روشهای آزمون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی ۱ – ویژگیها و روشهای آزمون۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی ۱ – ویژگیها و روشهای آزمون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی ۱ – ویژگیها و روشهای آزمون :

پیشرفت صنایع غذائی و تولید انبوه مواد غذائی لزوم استفاده از افزودنیهای خوراکی را ایجاب نموده است .

استفاده از این ماده نگهدارنده فقط در آن دسته مواد غذائی و به مقادیری مجاز است که مصرف آن در استانداردهای مربوطه قید شده است .

۱ ـ هدف و دامنه کاربرد

هدف از تدوین این استاندارد ارائه ویژگیها , بسته‏بندی , نشانه گذاری , نمونه برداری و روشهای آزمون بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی می‏باشد .

۲ ـ تعاریف و اصطلاحات

در این استاندارد واژه‏ها و اصطلاحات با تعاریف زیر به کار برده می‏شود :

۲ ـ ۱ ـ بنزوات سدیم ۲

بنزوات سدیم ماده‏ای است شیمیائی با فرمول C۶H۵COONa و وزن ملکولی ۱۴۴/۱ که مصرف آن در مواد غذائی با اسیدیته بالا می‏تواند از رشد باکتریها , کپکها و مخمرها ( قارچها ) جلوگیری نماید و به این لحاظ در بعضی از مواد غذائی که مصرف آن مجاز شناخته شده است به کار می‏رود . این ماده به سه شکل گرد , دانه و یا پرکهای بلورین ۳ در بازار عرضه می‏شود .

۲ ـ ۲ ـ محموله ۴

محموله مقداری از کالاست که طبق یک قرارداد در یک نوبت حمل و تحویل می‏شود . یک محموله می‏تواند شامل یک یا چند بهر باشد .

۲ ـ ۳ ـ بهر ۵

در یک محموله واحد , تمامی بسته هایی که از نظر اندازه و محتوی یکسان بوده و از یک پخت ۶ واحد تشکیل شده باشد را یک بهر می‏گویند . اگر یک محموله از پختهای مختلفی تشکیل شده باشد بسته‏های متعلق به پخت یکسان باهم گروه بندی شده و هر گروهی یک بهر جداگانه را تشکیل می‏دهد .

۳ ـ ویژگیها

بنزوات مورد مصرف در صنایع غذائی باید دارای ویژگیهای زیر باشد :

۳ ـ ۱ ـ ویژگیهای فیزیکی

۳ ـ ۱ ـ ۱ ـ قابلیت انحلال

قابلیت انحلال بنزوات سدیم در آب مقطر و اتانل باید طبق بند ۷ ـ ۲ ـ ۱ این استاندارد باشد .

۳ ـ ۱ ـ ۲ ـ دامنه ذوب

دامنه ذوب اسید بنزویک حاصل از ترکیب بنزوات سدیم با اسید کلریدریک بین ۱۲۱/۵ تا ۱۲۳/۵ درجه سلسیوس می‏باشد ( روش آزمون طبق بند ۷ ـ ۱ ـ ۱)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.