بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی ۱ – ویژگیها و روشهای آزمون
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی ۱ – ویژگیها و روشهای آزمون دارای ۴۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی ۱ – ویژگیها و روشهای آزمون کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی ۱ – ویژگیها و روشهای آزمون۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی ۱ – ویژگیها و روشهای آزمون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی ۱ – ویژگیها و روشهای آزمون :
پیشرفت صنایع غذائی و تولید انبوه مواد غذائی لزوم استفاده از افزودنیهای خوراکی را ایجاب نموده است .
استفاده از این ماده نگهدارنده فقط در آن دسته مواد غذائی و به مقادیری مجاز است که مصرف آن در استانداردهای مربوطه قید شده است .
۱ ـ هدف و دامنه کاربرد
هدف از تدوین این استاندارد ارائه ویژگیها , بستهبندی , نشانه گذاری , نمونه برداری و روشهای آزمون بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی میباشد .
۲ ـ تعاریف و اصطلاحات
در این استاندارد واژهها و اصطلاحات با تعاریف زیر به کار برده میشود :
۲ ـ ۱ ـ بنزوات سدیم ۲
بنزوات سدیم مادهای است شیمیائی با فرمول C۶H۵COONa و وزن ملکولی ۱۴۴/۱ که مصرف آن در مواد غذائی با اسیدیته بالا میتواند از رشد باکتریها , کپکها و مخمرها ( قارچها ) جلوگیری نماید و به این لحاظ در بعضی از مواد غذائی که مصرف آن مجاز شناخته شده است به کار میرود . این ماده به سه شکل گرد , دانه و یا پرکهای بلورین ۳ در بازار عرضه میشود .
۲ ـ ۲ ـ محموله ۴
محموله مقداری از کالاست که طبق یک قرارداد در یک نوبت حمل و تحویل میشود . یک محموله میتواند شامل یک یا چند بهر باشد .
۲ ـ ۳ ـ بهر ۵
در یک محموله واحد , تمامی بسته هایی که از نظر اندازه و محتوی یکسان بوده و از یک پخت ۶ واحد تشکیل شده باشد را یک بهر میگویند . اگر یک محموله از پختهای مختلفی تشکیل شده باشد بستههای متعلق به پخت یکسان باهم گروه بندی شده و هر گروهی یک بهر جداگانه را تشکیل میدهد .
۳ ـ ویژگیها
بنزوات مورد مصرف در صنایع غذائی باید دارای ویژگیهای زیر باشد :
۳ ـ ۱ ـ ویژگیهای فیزیکی
۳ ـ ۱ ـ ۱ ـ قابلیت انحلال
قابلیت انحلال بنزوات سدیم در آب مقطر و اتانل باید طبق بند ۷ ـ ۲ ـ ۱ این استاندارد باشد .
۳ ـ ۱ ـ ۲ ـ دامنه ذوب
دامنه ذوب اسید بنزویک حاصل از ترکیب بنزوات سدیم با اسید کلریدریک بین ۱۲۱/۵ تا ۱۲۳/۵ درجه سلسیوس میباشد ( روش آزمون طبق بند ۷ ـ ۱ ـ ۱)
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.