مقاله بررسی پتانسیل آلودگی آبخوان دشت خاش، شرق ایران، با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پتانسیل آلودگی آبخوان دشت خاش، شرق ایران، با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پتانسیل آلودگی آبخوان دشت خاش، شرق ایران، با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پتانسیل آلودگی آبخوان دشت خاش، شرق ایران، با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پتانسیل آلودگی آبخوان دشت خاش، شرق ایران، با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی :

مقاله بررسی پتانسیل آلودگی آبخوان دشت خاش، شرق ایران، با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در زمین شناسی ژئوتکنیک (زمین شناسی کاربردی) از صفحه ۱ تا ۱۱ منتشر شده است.
نام: بررسی پتانسیل آلودگی آبخوان دشت خاش، شرق ایران، با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آب زیرزمینی
مقاله آبخوان
مقاله آلودگی
مقاله تحلیل حساسیت
مقاله دراستیک
مقاله دشت خاش

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش آسیب پذیری آبخوان دشت خاش در برابر آلودگی، به کمک مدل دراستیک (DRASTIC) و سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) ارزیابی شد. در این روش، هفت عامل هیدروژئولوژیک موثر بر آلودگی آب های زیرزمینی ترکیب شدند. این هفت عامل عبارتند از: عمق سطح ایستابی، تغذیه خالص آبخوان، محیط آبخوان، محیط خاک، توپوگرافی، منطقه غیراشباع و هدایت هیدرولیکی خاک. نقشه های پهنه بندی آسیب پذیری، برگرفته از نتایج به دست آمده، دو پهنه عمده آسیب پذیری متوسط (شاخص آسیب پذیری ۱۴۸ – ۱۲۲) و کم (شاخص آسیب پذیری ۱۲۱ – ۹۲) را نشان می دهند. گسترش پهنه با آسیب پذیری متوسط، حدود ۷۵۵ درصد و گسترش پهنه با آسیب پذیری کم، حدود ۲۴۵ درصد است. تحلیل آماری با استفاده از غلظت یون نیترات انجام شده است. با تحلیل حساسیت به روش حذف پارامتر و نیز تحلیل حساسیت به روش تک پارامتری، میزان تاثیرگذاری هرکدام از پارامترها در آلوده سازی آبخوان مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج هر دو تحلیل نشان می دهند که مهمترین پارامتر تاثیرگذار بر شاخص آسیب پذیری، تغذیه خالص آبخوان است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.