مقاله ژئوشیمی، کانه زایى و ژنز کانسار آنتیموان چوپان واقع در خراسان جنوبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ژئوشیمی، کانه زایى و ژنز کانسار آنتیموان چوپان واقع در خراسان جنوبی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ژئوشیمی، کانه زایى و ژنز کانسار آنتیموان چوپان واقع در خراسان جنوبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ژئوشیمی، کانه زایى و ژنز کانسار آنتیموان چوپان واقع در خراسان جنوبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ژئوشیمی، کانه زایى و ژنز کانسار آنتیموان چوپان واقع در خراسان جنوبی :

مقاله ژئوشیمی، کانه زایى و ژنز کانسار آنتیموان چوپان واقع در خراسان جنوبی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در زمین شناسی ژئوتکنیک (زمین شناسی کاربردی) از صفحه ۷۶ تا ۸۶ منتشر شده است.
نام: ژئوشیمی، کانه زایى و ژنز کانسار آنتیموان چوپان واقع در خراسان جنوبی
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اپی ترمال
مقاله گروه استیبیکونیت
مقاله آدولاریا – سریسیت
مقاله سوپرژن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
کانسار چوپان در قسمت شمالی دشت لوت در ایران مرکزی قرار دارد. این ناحیه به لحاظ کانه زایی آنتیموان، سرب و روی، نقره، آرسنیک و طلا دارای اهمیت است. بر اساس مطالعات پترولوژیکی، عمده سنگ های آذرین منطقه را سنگ های آتشفشانی سری تولئیتی با جنس داسیت و آندزیت تشکیل می دهند. فراوانی آندزیت ها در منطقه و نوع سری ماگمایی این سنگ ها و نمودارهای پتروژنیک، تشکیل احتمالی سنگ های این منطقه در یک زون فرورانش و همراه با آلایش پوسته ای را تایید می کنند. مهم ترین جلوه کانی سازی در کانسار چوپان به صورت اکسیدی است و نقش فرآیند ثانویه یا سوپرژن بارز است، به طوری که کانی های سولفیدی آنتیموان به طور بارزی کاملا تبدیل به کانی های اکسیدی گروه استیبیکونیت شده اند. کانی های اصلی تشکیل دهنده رگه های معدنی استیبیکونیت، استیبنیت، اسستتفلدیت و بیندهمیت می ‏باشند که پیریت، کالکوپیریت، اسفالریت، آرسنوپیریت، سینابر، پیرولوزیت، پسیلوملان آن را همراهی می کنند. کانی زایی در کانسار چوپان به صورت رگه ای و رگچه ای در راستای شمال خاوری – جنوب باختری وجود دارد. این شکستگی ها مهم ترین شاخص در حرکت سیالات و نهشت کانی زایی و دگرسانی هستند. سنگ میزبان اصلی رگه های این ‏کانسار داسیت پورفیری است. دگرسانی سریسیتی در بیشتر مناطق، کانه زایی را همراهی می کند. علاوه بر آن دگرسانی آرژیلیتی، پروپیلیتی و کربناتی نیز در منطقه به چشم می خورد. در طی این پروژه تعداد ۷۷ نمونه به روش خرده سنگی از رگه ها، ترانشه ها و چاهک های منطقه برداشت و مورد تجزیه به روش جذب اتمی، برای عناصر آنتیموان، سرب و روی، نقره، آرسنیک، مولیبدن، کادمیم، جیوه، طلا و مس قرار گرفت. با پردازش آماری داده های ژئوشیمیایی مشخص گردید که مقدار آنتیموان در قسمت شمالی و جنوب شرقی منطقه به طور گسترده ای افزایش می یابد. میانگین آنتیموان در این رگه ها حدود ۴۰۰۰ پی پی ام می باشد. عنصر آنتیموان با سرب و نقره همبستگی بسیار خوبی نشان می دهد. طلا در حد بسیار کم و زیر مقادیر اندازه گیری است. بر اساس شواهد زمین شناسی، پترولوژیکی، کانی شناسی، ژئوشیمیایی و ترمومتری سیالات درگیر این کانسار می توانند به عنوان رده احتمالی جدیدی از کانسارهای اپی ترمال به نام آدولاریا – سریسیت، کم سولفید، نوع سوپرژن از نوع آنتیموان – نقره قلمداد شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.