مقاله خصوصیات شیمی خاک، در ایجاد و پیشرفت فرسایش گالی در منطقه دشتیاری – چابهار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خصوصیات شیمی خاک، در ایجاد و پیشرفت فرسایش گالی در منطقه دشتیاری – چابهار دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خصوصیات شیمی خاک، در ایجاد و پیشرفت فرسایش گالی در منطقه دشتیاری – چابهار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خصوصیات شیمی خاک، در ایجاد و پیشرفت فرسایش گالی در منطقه دشتیاری – چابهار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خصوصیات شیمی خاک، در ایجاد و پیشرفت فرسایش گالی در منطقه دشتیاری – چابهار :

مقاله خصوصیات شیمی خاک، در ایجاد و پیشرفت فرسایش گالی در منطقه دشتیاری – چابهار که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در زمین شناسی ژئوتکنیک (زمین شناسی کاربردی) از صفحه ۹ تا ۱۶ منتشر شده است.
نام: خصوصیات شیمی خاک، در ایجاد و پیشرفت فرسایش گالی در منطقه دشتیاری – چابهار
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فرسایش گالی
مقاله دشتیاری
مقاله لوم سیلتی
مقاله چابهار

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق روی ۱۴ نمونه برداشت شده از مناطق فرسایش یافته و فرسایش نیافته، و از مناطق با و بدون پوشش گیاهی، آزمایشات فیزیکی و شیمیایی از قبیل، ای سی (EC)، او ام (OM)، سار (SAR)، ای اس پی (ESP)، پ هاش (pH)، اس پی (SP) و تی ان وی (TNV) انجام شدند. بر اساس نتایج بررسی های صحرایی و آزمایشگاهی، خاک اکثر نقاط منطقه مورد مطالعه، لوم سیلتی می باشد.
روند تغییرات اس پی (SP) بین ۳۲۲ – ۶۰۳، پ هاش (pH) بین ۷۲ – ۷۹۲ و تی ان وی (TNV) بین ۱۴۵ – ۱۱۴ به دست آمد. نتایج آزمایشات مربوطه نشان داد، که ای سی (EC) خاک در مناطق زیاد فرسایش یافته، ۶۲۵ و در مناطق کم فرسایش یافته ۰۶۹ و مقدار سار (SAR) و مقدار ای اس پی (ESP) مشابه آزمایش ای سی (EC) می باشند. میزان کاتیون موجود در خاک جداره گالی ۱۱۹۶، نسبت به کف گالی و سطح زمین ۳۳۸، بیشتر است. متوسط میزان کاتیون در منطقه فرسایش نیافته با پوشش گیاهی ۲۳۸، نسبت به منطقه فرسایش یافته و فرسایش نیافته بدون پوشش گیاهی ۲۱۵۴، کمتر است. میزان او ام (OM) خاک بین ۰۱۷ – ۰۵۹ به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.