مقاله نمودهای مثبت «آنیما» در ادبیات فارسی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نمودهای مثبت «آنیما» در ادبیات فارسی دارای ۳۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نمودهای مثبت «آنیما» در ادبیات فارسی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نمودهای مثبت «آنیما» در ادبیات فارسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نمودهای مثبت «آنیما» در ادبیات فارسی :

مقاله نمودهای مثبت «آنیما» در ادبیات فارسی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در نقد ادبی از صفحه ۵۹ تا ۸۹ منتشر شده است.
نام: نمودهای مثبت «آنیما» در ادبیات فارسی
این مقاله دارای ۳۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کهن الگو
مقاله یونگ
مقاله روان ـ انگاره
مقاله آنیما
مقاله پروتوتایپ
مقاله هرمافرودیت
مقاله معشوق
مقاله الهام بخش
مقاله احساسات نسبت به طبیعت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
آنیما در نظریه کارل گوستاو یونگ، تجسم تمامی گرایش های روانی زنانه در روح مرد است که به زعم وی نتیجه تجارب نژادی مرد با زن در طول صدها هزار سال زندگی با یکدیگر بوده و در ناخودآگاه جنس نرینه به یادگار مانده است و این، باعث تسهیل واکنش های متقاضی و توافق نظر بین دو جنس متقابل می شود. این کهن الگو همانند دیگر کهن الگوها، هم در نمایه های مثبت و هم در نمایه های منفی به نمود درآمده که در این مقاله نمودهای مثبت آن بررسی شده است. بر اساس این مقاله نمودهای مثبت کهن، الگوی آنیما مطابق با دیگر نقاط جهان در اساطیر، ادبیات و فرهنگ ایران نیز به نمود درآمده و «معشوق»، «الهام بخش» و «احساسات نسبت به طبیعت»، که در این مقاله با نمونه ها و مثال های مختلف تحلیل و ارزیابی شده است، برخی از این نمودها به شمار می آید. در این مقاله، نشان داده شده است که دست کم یکی از نمودهای آنیما در ناخودآگاه مرد ایرانی از پروتوتایپ واحدی نشات می گیرد و این پروتوتایپ، به احتمال زیاد یکی از ایزدبانوان کهن ایرانی است. این پژوهش به روش توصیفی ـ تحلیلی انجام گرفته، و برای گردآوری اطلاعات از روش کتابخانه ای و بیشتر از نوع متن خوانی استفاده شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.