مقاله ارزیابی هیستومتری و هیستوپاتولوژی تاثیر داروی سرترالین بعد از ترومای جراحی پوست در موش صحرایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی هیستومتری و هیستوپاتولوژی تاثیر داروی سرترالین بعد از ترومای جراحی پوست در موش صحرایی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی هیستومتری و هیستوپاتولوژی تاثیر داروی سرترالین بعد از ترومای جراحی پوست در موش صحرایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی هیستومتری و هیستوپاتولوژی تاثیر داروی سرترالین بعد از ترومای جراحی پوست در موش صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی هیستومتری و هیستوپاتولوژی تاثیر داروی سرترالین بعد از ترومای جراحی پوست در موش صحرایی :

مقاله ارزیابی هیستومتری و هیستوپاتولوژی تاثیر داروی سرترالین بعد از ترومای جراحی پوست در موش صحرایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز) از صفحه ۴۶۴ تا ۴۷۵ منتشر شده است.
نام: ارزیابی هیستومتری و هیستوپاتولوژی تاثیر داروی سرترالین بعد از ترومای جراحی پوست در موش صحرایی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سرترالین
مقاله التیام زخم
مقاله موش صحرایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
داروهای گروه مهارکننده بازجذب سروتونین (SSRIs) به منظور درمان اختلالات رفتاری از جمله اضطراب و افسردگی تجویز می شوند. این داروها می توانند از گسترش التهاب جلوگیری کرده و باعث تولید اینترلوکین و اینترفرون شوند. از این نکات چنین بر می آید که استفاده از داروهای SSRIs می تواند در ترمیم و التیام زخم نقش قابل توجهی داشته باشد. هدف از انجام این مطالعه تجربی، ارزیابی تاثیر داروی سرترالین در التیام زخم جلدی در مدل حیوانی می باشد. در پوست ناحیه پشت ۶۰ سر موش صحرایی نژاد ویستار، ۲ زخم دایره ای شکل توسط پانچ بیوپسی ایجاد سپس موش ها به ۵ گروه ۱۲ سری تقسیم شدند که شامل گروه شاهد، گروه پایه پماد و گروه های تیمار با پماد سرترالین با دزهای پایین، متوسط و بالا بودند. ۴ سر موش از هر گروه، در روز های ۳، ۷ و ۱۵ پس از ترسیم شکل زخم ها بر روی ورقه شفاف و اسکن آنها و محاسبه و مقایسه اندازه زخم ها توسط نرم افزار Scion image، آسان کشی شده، زخم ها جدا گردیده و جهت مطالعات آسیب شناسی از آنها برش های بافتی با رنگ آمیزی هماتوکسیلین – ائوزین تهیه گردید. از لحاظ هیستومتری تفاوت معنی داری مابین گروه شاهد، پایه پماد و گروه های تیمار وجود داشت و نتایج هیستوپاتولوژی نشان دهنده معنی دار بودن تغییرات مابین گروه شاهد، پایه پماد و گروه های تیمار در پایان دوره مطالعه بود. استفاده از داروی سرترالین به صورت پماد جلدی به طور معنی داری در التیام زخم پوستی در موش صحرایی موثر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.