مقاله بررسی کیفیت بهداشتی آب های معدنی طبیعی به فروش رسیده در سطح شهر تبریز در سال ۱۳۸۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کیفیت بهداشتی آب های معدنی طبیعی به فروش رسیده در سطح شهر تبریز در سال ۱۳۸۷ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کیفیت بهداشتی آب های معدنی طبیعی به فروش رسیده در سطح شهر تبریز در سال ۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت بهداشتی آب های معدنی طبیعی به فروش رسیده در سطح شهر تبریز در سال ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کیفیت بهداشتی آب های معدنی طبیعی به فروش رسیده در سطح شهر تبریز در سال ۱۳۸۷ :

مقاله بررسی کیفیت بهداشتی آب های معدنی طبیعی به فروش رسیده در سطح شهر تبریز در سال ۱۳۸۷ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز) از صفحه ۴۸۵ تا ۴۹۱ منتشر شده است.
نام: بررسی کیفیت بهداشتی آب های معدنی طبیعی به فروش رسیده در سطح شهر تبریز در سال ۱۳۸۷
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آب معدنی طبیعی
مقاله تعداد کل میکروارگانیسم های هوازی
مقاله کلیفرم
مقاله فیلتراسیون غشایی
مقاله بیشترین تعداد احتمالی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
با افزایش رو به رشد تولید و مصرف آب های معدنی بطری شده در کشورمان در دهه اخیر توجه به کیفیت میکروبی این محصولات بسیار حایز اهمیت می باشد. هدف از مطالعه حاضر آزمایش تعدادی از آب های معدنی طبیعی بطری شده که در سطح شهر تبریز به فروش می رسند، می باشد. در این بررسی تعداد ۱۵۰ نمونه از این محصولات از نظر تعداد کل میکروارگانیسم های هوازی، کلیفرم ها، کلیفرم های مدفوعی، اشرشیاکولای، استرپتوکوک های مدفوعی، کلستریدیوم پرفرینجنس و سودوموناس آئروجینوزا مورد ارزیابی قرارگرفتند. تعداد کل میکروب های هوازی، سودوموناس و کلستریدیوم با روش فیلتراسیون غشایی و کلیفرم ها و استرپتوکوک های مدفوعی با روش بیشترین تعداد احتمالی (MPN) مورد آزمایش قرار گرفتند. نتایج حاکی از این بود که در ۲۵۳ درصد از نمونه ها هیچ گونه رشدی در پلیت حاوی محیط پلیت کانت آگار وجود نداشت و در ۲ درصد از نمونه ها تعداد کل میکروارگانیسم های هوازی در سطح بالایی (بیشتر از ۲۰ باکتری در هر میلی لیتر) قرار داشت. همچنین از مجموع ۷۲۶ درصد از نمونه هایی که از نظر تعداد کل میکروب های هوازی قابل قبول بوده اند، به ترتیب ۲۷۵، ۱۸۳، ۲۷۵ و ۰۹۱ درصد با کلیفرم ها، استرپتوکوک های مدفوعی، سودوموناس و کلستریدیوم آلوده بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.