تحقیق مصادره اموال غیر منقول ۱۱۲ ص


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه فقط به صورت فایل (با پسوند) zip ارائه میگردد
تعداد صفحات فایل : ۱۱۵

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : ۱۱۵ صفحه

مصادره اموال غیر منقول تحقیق و نگارش: «سیده رابعه رضوی علوی» استاد راهنما: دکتر عباس نظیفی تحقیق مصادره اموال غیر منقول ۱۱۲ ص
فهرست مطالب عنوان صفحه  «کلید واژه» ۳  «دیباچه» ۳  سیر تکامل بشر از ادوار نخستین تا زمان معاصر ۹  «باب نخست – تاریخچه مصادره در ایران» ۱۰  فصل نخست: ایران پیش از انقلاب مشروطیت ۱۱  بخش نخست: ایران باستان ۱۲  بخش دوم: ایران از ظهور اسلام تا دوران معاصر ۱۷  بخش سوم: ایران از انقلاب مشروطیت تا انقلاب اسلامی ۲۳  بخش چهارم: ایران از انقلاب اسلامی تا عصر حاضر ۴۵  «باب دوم – مصادره از اموال غیر منقول و حقوق خصوصی» ۵۰  فصل نخست – حقوق مدنی و مصادره ۵۱  بخش نخست – قانون مدنی ۵۲  گفتار نخست: «مالکیت و مصادره اموال غیر منقول» ۵۳  گفتار دوم: «ارث و مصادره اموال غیرمنقول» ۷۰  گفتار سوم: «عقود معین و مصادره اموال غیر منقول» ۷۷  باب سوم – مصادره اموال غیرمنقول در حقوق عمومی ۹۷  بخش اول – قانون اساسی ۹۷  نتیجه گیری مبحث ۱۰۵  منابع و مآخذ ۱۰۸   کلید واژه نامه: مصادره: قطع استمرار مالکیت اشخاص بر اشیاء به واسطه نظم عمومی توسط قوای عمومی اعم از آنکه متصرف، «قانونی یا غیرقانونی» اموال مزبور را تحت ید داشته باشد.
اموال: (ج مال): اشیایی که موضوع «داد و ستد حقوقی» بین اشخاصی قرار می گیرد و مورد حقوق مالی از جمله «مالکیت» قرار می گیرند.
غیر منقول: غیرقابل نقل از محلی به محل دیگر اعم از اینکه استقرار آن «ذاتی» باشد یا به واسطه عمل انسان به نحوی که نقل آن مستلزم خرابی یا نقص خود یا محل آن گردد.
دیباچه «سیر تکامل بشر از ادوار نخستین تا زمان معاصر» 1-یکی از نخستین جوامع بشر، نیاز او به مأمنی بوده است که حریم او در مقابل هجوم آفات محیط پیرامون اوست.
در ابتدای حضور او در پهنه گیتی، «غارنشینی» بر می گزینند و همگان دیگر را «دشمن» کاشانه طبیعی خویش می پندارد و «استیلاء و تصرف» در مفهوم بسیار اولیه آن نمایان می گردد.
بتدریج و با مسخر ساختن عناصر چهارگانه طبیعت «آب و باد و خاک و آتش» می آموزد که چگونه می توان «بقاء در یک محیط ساکن» را تجربه کند و در عین حال «آدمیانی» چون «خویشتن» را در کنار و جوار خویش بپذیرد و گاه با ایشان در تعاملی انسانی – در حدود بشر نخستین – به سر برد.
یکی از نتایج لاجرم این همزیستی کمابیش، ظهور نخستین «قبیله های بشری» است.
قبیله هایی که خود یک نماد ابتدایی از زیست جمعی آدمیان است.
در همین اثناءست که مفاهیمی چون «ریاست» و «اداره» امور را می آموزد و یک «نماد از سلسله مراتب قراردادی» در ذهن بشر شکل می گیرد.
زیستن در زمین پاک که ودیعه آفرینشگر است برای اشرف مخلوقات «انسان» تا از نیکوئیهای آن بهره گیرد.
سپس قابل «تملک» بودن آنچه برروی این زمین خاکی، جای گرفته است در ابتدای امر مفهومی «بسیط» به نظر می رسد.
مفهومی که به غایت «مطلق» است و غیرقابل «تقید».
سپس آنچه این تفاوت نهفته در «سلسله مراتب اولیه قراردادی» را بیشتر نمایان می سازد، تمایل بشر به «تصرف» در آن سمت و سویی است که بنام «غصب» و «گسترش استیلاء خویش به نام حق بر اموال دیگری – چه آنچه ذاتاً در حرکت است و انتقال و چه آنچه را که بالذات در زمین آرام گرفته – خواهد بود.
بدین م

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.