مقاله بررسی تحلیلی مبانی، اصول و روش های تربیت سیاسی از منظر امام علی (ع) در نهج البلاغه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تحلیلی مبانی، اصول و روش های تربیت سیاسی از منظر امام علی (ع) در نهج البلاغه دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تحلیلی مبانی، اصول و روش های تربیت سیاسی از منظر امام علی (ع) در نهج البلاغه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تحلیلی مبانی، اصول و روش های تربیت سیاسی از منظر امام علی (ع) در نهج البلاغه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تحلیلی مبانی، اصول و روش های تربیت سیاسی از منظر امام علی (ع) در نهج البلاغه :

مقاله بررسی تحلیلی مبانی، اصول و روش های تربیت سیاسی از منظر امام علی (ع) در نهج البلاغه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در شهریور ۱۳۸۷ در دانشور رفتار از صفحه ۱ تا ۲۸ منتشر شده است.
نام: بررسی تحلیلی مبانی، اصول و روش های تربیت سیاسی از منظر امام علی (ع) در نهج البلاغه
این مقاله دارای ۲۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله امام علی (ع)
مقاله نهج البلاغه
مقاله تربیت سیاسی
مقاله مبانی تربیت
مقاله اصول تربیت
مقاله روش های تربیت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در پژوهش حاضر با روش توصیفی-تحلیلی و استفاده از تحلیل محتوا، مبانی، اصول و روش های تربیت سیاسی از منظر امام علی (ع) مورد بررسی قرار گرفته است.
.۱مبانی تربیت از منظر امام علی (ع) شامل نه مبنا به این شرح است: عبودیت و بندگی خداوند متعال، اعتدال، مدنیت، تاثیر محیط، اندیشه ورزی، کرامت، آزادی و اختیار، ضعف و جاذبه احسان می باشد. .۲ در مبنای عبودیت و بندگی خداوند متعال، اصول پنج گانه تربیتی شامل خدا محوری، توکل بر خدا، اعتقاد به عالم آخرت و زندگی پس از مرگ، محوریت دین در همه امور زندگانی از جمله سیاست (جدایی ناپذیری دین از سیاست) و حاکمیت اخلاق است. در مبنای توازن، اصول سه گانه تربیتی شامل عدالت، محوریت قانون، و شایسته سالاری است. در مبنای مدنیت، اصول سه گانه تربیتی شامل مردم سالاری، سامان بخشی وضعیت اقتصادی و اجتماعی جامعه و تامین امنیت است. در مبنای تاثیر محیط، اصول دو گانه تربیتی شامل، اصلاح شرایط و ایجاد زمینه است. در مبنای اندیشه ورزی، اصول دوگانه تربیت شامل تعقل و تفکر و کسب بینش است. مبنای کرامت شامل اصل عزت است. مبنای آزادی و اختیار شامل اصل تشبه به ابرار است مبنای ضعف شامل اصل تساهل است .۱۰ مبنای جاذبه احسان شامل اصل فضل است .۱۱ نه مبنا و ۲۲ اصل ذکر شده مجموعا ۷۹ روش تربیتی استخراج شده دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.