مقاله بررسی زمینه فرایند دانش آفرینی در نظام آموزش عالی به منظور ارایه مدل مناسب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی زمینه فرایند دانش آفرینی در نظام آموزش عالی به منظور ارایه مدل مناسب دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی زمینه فرایند دانش آفرینی در نظام آموزش عالی به منظور ارایه مدل مناسب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی زمینه فرایند دانش آفرینی در نظام آموزش عالی به منظور ارایه مدل مناسب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی زمینه فرایند دانش آفرینی در نظام آموزش عالی به منظور ارایه مدل مناسب :

مقاله بررسی زمینه فرایند دانش آفرینی در نظام آموزش عالی به منظور ارایه مدل مناسب که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در شهریور ۱۳۸۷ در دانشور رفتار از صفحه ۷۱ تا ۸۴ منتشر شده است.
نام: بررسی زمینه فرایند دانش آفرینی در نظام آموزش عالی به منظور ارایه مدل مناسب
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دانش صریح
مقاله دانش مستتر
مقاله تئوری پویای دانش آفرینی سازمانی
مقاله زمینه
مقاله تعامل اجتماعی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
علی رغم اهمیت فزاینده دانش به عنوان راهبردی ترین منبع سازمانی، شکاف عمیقی در درک از زمینه ها و مولفه های دانش آفرینی و تاثیر آن بر عملکرد سازمان ها وجود دارد؛ به ویژه ضعف خیره کننده ای در توانایی برای کاربرد تکنیک های مدل سازی کمی در این قلمرو نو ظهور آشکار است. با توجه به این کاستی ها، پژوهش حاضر با هدف شناسایی و تعیین زمینه فرایند دانش آفرینی در نظام آموزش عالی به منظور ارایه مدل مناسب انجام گرفت؛ و تاکید آن بر توانمند سازی زمینه برای دانش آفرینی به جای مدیریت دانش است. روش پژوهش پیمایشی است؛ مشارکت کنندگان ۳۶۲ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه ها بودند که در سطوح مختلف آن و در دو بخش دولتی و خصوصی-دانشگاه آزاد اسلامی-فعالیت می کنند و با استفاده از نمونه گیری طبقه ای در این پژوهش حضور داشتند. ابزار اندازه گیری پرسشنامه بود. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS شامل روش های آمار توصیفی، تحلیل عاملی، رگرسیون چند متغیره و تحلیل مسیر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته های پژوهش نشان داد زمینه های دانش آفرینی در نظام آموزش عالی عبارتند از: ظرفیت جذب، اکتساب اطلاعات و دانش، یادگیری، یادگیری زدایی، بنیان دانش، مراقبت، همکاری، شبکه سازی، ائتلاف، ترکیب، نوآوری طراحی و حل مساله؛ بر این اساس، مدل زمینه ای فرایند دانش آفرینی در نظام آموزش عالی ارایه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.