مقاله ارزیابی اثرات جیره های غذایی با سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد مرغ های تخم گذار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثرات جیره های غذایی با سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد مرغ های تخم گذار دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثرات جیره های غذایی با سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد مرغ های تخم گذار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثرات جیره های غذایی با سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد مرغ های تخم گذار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثرات جیره های غذایی با سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد مرغ های تخم گذار :

مقاله ارزیابی اثرات جیره های غذایی با سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد مرغ های تخم گذار که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز) از صفحه ۳۵۹ تا ۳۶۵ منتشر شده است.
نام: ارزیابی اثرات جیره های غذایی با سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد مرغ های تخم گذار
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله عملکرد
مقاله مرغ تخم گذار
مقاله سطح انرژی
مقاله صفات تخم مرغ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این مطالعه جهت ارزیابی اثرات جیره های با سطوح مختلف انرژی بر عملکرد مرغ های تخم گذار انجام گرفت. آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با تعداد ۲۵۶ قطعه مرغ تخم گذار سویه تجاری های – لاینW-36 در ۴ تیمار و ۴ تکرار (با تعداد ۱۶ قطعه مرغ تخم گذار در هر تکرار) انجام شد. تیمارها شامل جیره (۱) با سطح انرژی توصیه شده توسط NRC سال ۱۹۹۴ (شاهد)، جیره (۲) با سطح انرژی قابل متابولیسم ۱۰ درصد بیشتر از انرژی قابل متابولیسم توصیه شده توسط NRC سال ۱۹۹۴، جیره (۳) با سطح انرژی ۱۰ درصد کمتر از انرژی قابل متابولیسم توصیه شده توسط NRC سال ۱۹۹۴ و جیره (۴) با سطح انرژی قابل متابولیسم ۱۵ درصد کمتر از انرژی قابل متابولیسم توصیه شده توسط NRC سال ۱۹۹۴ بود که به مدت ۱۰ هفته (از سن ۴۱ تا ۵۱ هفتگی) مورد استفاده قرار گرفتند. نتایج حاصله نشان داد که میزان خوراک مصرفی بین تیمارها اختلاف معنی داری داشته است (P<0.05) بیشترین میزان خوراک مصرفی (۱۳۰۵ گرم) مربوط به جیره (۴) با سطح انرژی قابل متابولیسم ۱۵ درصد کمتر از مقدار توصیه شده توسط NRC سال ۱۹۹۴ مشاهده گردید. بین تیمارها از لحاظ هزینه های غذایی نیز تفاوت معنی داری مشاهده گردید (P<0.05) کمترین هزینه خوراک به ازای هر کیلوگرم تخم مرغ تولیدی (۵۷۰۵ ریال) را از لحاظ عددی جیره (۴) با سطح انرژی قابل متابولیسم ۱۵ درصد کمتر از انرژی توصیه شده توسط NRC به خود اختصاص داد. تفاوت معنی داری در خصوص صفات تخم مرغ در بین تیمارهای مختلف آزمایشی مشاهده نگردید. نتیجه گیری می شود که استفاده از جیره (۴) با سطح انرژی قابل متابولیسم ۱۵ درصد کمتر از انرژی قابل متابولیسم توصیه شده توسط NRC در مرغ های تخم گذار بدون تاثیر بر روی صفات تخم مرغ، می تواند باعث کاهش هزینه های تغذیه ای گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.