مقاله بررسی تاثیر مصرف خرما بر سطح سرمی گلوکز، لیپیدها و لیپوپروتئین ها در موش های صحرایی مبتلا به دیابت تجربی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر مصرف خرما بر سطح سرمی گلوکز، لیپیدها و لیپوپروتئین ها در موش های صحرایی مبتلا به دیابت تجربی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر مصرف خرما بر سطح سرمی گلوکز، لیپیدها و لیپوپروتئین ها در موش های صحرایی مبتلا به دیابت تجربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر مصرف خرما بر سطح سرمی گلوکز، لیپیدها و لیپوپروتئین ها در موش های صحرایی مبتلا به دیابت تجربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر مصرف خرما بر سطح سرمی گلوکز، لیپیدها و لیپوپروتئین ها در موش های صحرایی مبتلا به دیابت تجربی :

مقاله بررسی تاثیر مصرف خرما بر سطح سرمی گلوکز، لیپیدها و لیپوپروتئین ها در موش های صحرایی مبتلا به دیابت تجربی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز) از صفحه ۳۶۷ تا ۳۷۵ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر مصرف خرما بر سطح سرمی گلوکز، لیپیدها و لیپوپروتئین ها در موش های صحرایی مبتلا به دیابت تجربی
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دیابت ملیتوس
مقاله آلوکسان
مقاله خرما
مقاله پارامترهای بیوشیمیایی سرم
مقاله موش صحرایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
دیابت ملیتوس یکی از معضلات مهم در جوامع انسانی و حیوانی است. در دامپزشکی نیز دیابت ملیتوس می تواند در اکثر حیوانات و به خصوص حیوانات خانگی مطرح باشد. این تحقیق به منظور بـررسـی اثرات مصرف خرما بر سطوح سرمی گلوکز، تری گلیسیرید، کلسترول، LDL، VLDL و HDL در موش های صحرایی مبتلا به دیابت ملیتوس تجربی انجام گرفت. ۳۰ سر موش صحرایی نژاد ویستار نر در سن ۸ هفتگی و با میانگین وزن گرم انتخاب و به ۵ گروه ۶ تایی تقسیم شدند. گروه ها شامل شاهد سالم روز اول، شاهد سالم روز آخر، تیمار سالم مصرف کننده خرما، تیمار دیابتی مصرف کننده خرما و شاهد دیابتی بودند. به دو گروهی که به عنوان تیمار دیابتی و شاهد دیابتی انتخاب شده بودند، محلول آلوکسان مونوهیدرات به میزان ۱۰۰ mg/kg به شکل زیر جلدی جهت ایجاد دیابت تزریق شد. به دو گروه شاهد سالم هم سرم فیزیولو‍ژی با همان مقدار به شکل زیر جلدی تزریق شد. همین تزریق ها عینا یک هفته بعد تکرار شد. بعد از بروز علایم دیابت نظیر پرنوشی، پرادراری، گلوکزاوری و افزایش قند خون در گروه های دریافت کننده آلوکسان، تغذیه گروه های تیمار سالم و تیمار دیابتی، با خرما و پلت به نسبت های مساوی آغاز گردید. گروه های شاهد سالم روز آخر و شاهد دیابتی فقط با پلت تغذیه شدند. این کار به مدت ۱۰ روز بعد از شروع علایم دیابت ادامه یافت. در روز دهم از تمامی گروه ها خون گیری به عمل آمد. بررسی مقادیر سرمی گلوکز، کلسترول و LDL افزایش آماری معنی داری را در گروه شاهد دیابتی در مقایسه با گروه های شاهد سالم و همچنین در گروه های تیمار سالم مصرف کننده خرما و تیمار دیابتی مصرف کننده خرما در مقایسه با گروه شاهد دیابتی و گروه های سالم نشان داد (P<0.05) بررسی مقادیر سرمی تری گلیسرید، در گروه تیمار دیابتی و تیمار سالم مصرف کننده خرما با گروه های شاهد سالم اختلاف آماری معنی داری را نشان نداد اما نسبت به شاهد دیابتی کاهش معنی داری را نشان داد. بررسی مقادیر سرمی VLDL در گروه تیمار دیابتی و تیمار سالم مصرف کننده خرما کاهش معنی داری نسبت به گروه شاهد دیابتی نشان داد (P<0.05) اما نسبت به گروه های شاهد سالم تغییرات معنی دار نبود. بررسی مقادیر سرمی HDL بین گروه ها اختلاف آماری معنی داری را نشان نداد. بر اساس نتایج به دست آمده می توان نتیجه گرفت که خرما می تواند به عنوان یک میوه طبیعی در جلوگیری از عوارض دیابت ملیتوس موثر واقع شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.