مقاله ارزیابی هیستوپاتولوژی تاثیر ویتامین E بر کلیه موش صحرایی متعاقب انسداد کامل یک طرفه حالب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی هیستوپاتولوژی تاثیر ویتامین E بر کلیه موش صحرایی متعاقب انسداد کامل یک طرفه حالب دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی هیستوپاتولوژی تاثیر ویتامین E بر کلیه موش صحرایی متعاقب انسداد کامل یک طرفه حالب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی هیستوپاتولوژی تاثیر ویتامین E بر کلیه موش صحرایی متعاقب انسداد کامل یک طرفه حالب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی هیستوپاتولوژی تاثیر ویتامین E بر کلیه موش صحرایی متعاقب انسداد کامل یک طرفه حالب :

مقاله ارزیابی هیستوپاتولوژی تاثیر ویتامین E بر کلیه موش صحرایی متعاقب انسداد کامل یک طرفه حالب که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز) از صفحه ۳۸۳ تا ۳۹۱ منتشر شده است.
نام: ارزیابی هیستوپاتولوژی تاثیر ویتامین E بر کلیه موش صحرایی متعاقب انسداد کامل یک طرفه حالب
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ویتامین E
مقاله انسداد یک طرفه میزنای
مقاله آسیب شناسی بافتی
مقاله موش صحرایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ویتامین E یکی از مهم ترین آنتی اکسیدانهایی است که نقش مهمی را در مهار آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد بازی می کند. هرگونه اختلال در جریان طبیعی ادرار تحت عنوان نفروپاتی انسدادی خوانده می شود. انسداد در نهایت می تواند به هیدرونفروز، آتروفی و حتی تخریب کامل عملکرد کلیه منجر شود. هدف از این مطالعه تعیین اثر ویتامین E بر بافت کلیه متعاقب انسداد کامل یک طرفه حالب در موش صحرایی می باشد. در این مطالعه تجربی، ۳۰ سر موش صحرایی نر نژاد SD به صورت تصادفی به سه گروه ده تایی تقسیم شدند. گروه اول به عنوان شاهد در نظر گرفته شد. گروه دوم (گروه (UUO که بعد از انسداد یک طرفه حالب، روغن زیتون را به مدت پانزده روز (شروع یک روز قبل از جراحی) به صورت داخل صفاقی دریافت کرد. گروه سوم (گروه (UUO-Vit E که بعد از انسداد یک طرفه حالب ویتامین E را با دز ۵۰ Iu/kg یک بار در روز به مدت پانزده روز (شروع یک روز قبل از جراحی) به صورت داخل صفاقی دریافت کرد. برای تشخیص تغییرات بافتی در روز چهارده بعد از جراحی، کلیه چپ بعد از تثبیت در فرمالین و انجام مراحل مختلف پاساژ بافتی با روش های هماتوکسیلین – ائوزین، تری کروم ماسون و پاس رنگ آمیزی شد. در مطالعات هیستوپاتولوژی در گروه UUO، اتساع فضای ادراری کپسول بومن، آتروفی شدید گلومرولی و توبولی، اسکلروز پیرامون گلومرول، تجمع سلول های تک هسته ای در بافت بینابینی کلیه، دژنراسیون منتشر و شدید سلول های توبولی، افزایش ضخامت لایه اپی تلیالی کپسول بومن، ادم پیرامون عروقی، فیبروز بافت بینابینی کلیه، خونریزی و فیبروز تحت کپسولی مشاهده گردید. تجویز ویتامین E حین انسداد حالب در گروه UUO-Vit E توانست ضایعات و فیبروز ناشی از انسداد حالب را در بافت کلیه به طور معنی داری کاهش دهد. نتایج مطالعه نشان داد که انسداد حالب باعث فیبروز کلیه و آسیب شدید بافت کلیه می شود و تجویز همزمان ویتامین E باعث کاهش آسیب های بافتی و فیبروز ناشی از انسداد حالب می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.