مقاله کاربرد دنسیتومتری ژنومی برای محاسبه جمعیت نسبی باکتری اشریشیا کلی در روده جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد دنسیتومتری ژنومی برای محاسبه جمعیت نسبی باکتری اشریشیا کلی در روده جوجه های گوشتی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد دنسیتومتری ژنومی برای محاسبه جمعیت نسبی باکتری اشریشیا کلی در روده جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد دنسیتومتری ژنومی برای محاسبه جمعیت نسبی باکتری اشریشیا کلی در روده جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد دنسیتومتری ژنومی برای محاسبه جمعیت نسبی باکتری اشریشیا کلی در روده جوجه های گوشتی :

مقاله کاربرد دنسیتومتری ژنومی برای محاسبه جمعیت نسبی باکتری اشریشیا کلی در روده جوجه های گوشتی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز) از صفحه ۴۱۱ تا ۴۲۰ منتشر شده است.
نام: کاربرد دنسیتومتری ژنومی برای محاسبه جمعیت نسبی باکتری اشریشیا کلی در روده جوجه های گوشتی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دنسیتومتری
مقاله اشریشیا کلی
مقاله واکنش زنجیره ای پلیمراز
مقاله جوجه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مطالعه روش دنسیتومتری برای محاسبه جمعیت نسبی باکتری های اشریشیا کلی در بخش های مختلف روده جوجه های گوشتی مورد بررسی قرار گرفت. پس از آماده سازی نمونه های محتویات گوارشی، فرآیند خالص سازی و استخراج DNA محتویات دوازدهه، ژئوژنوم، ایلئوم و روده کور صورت گرفت. با استفاده از دو جفت آغازگر رفت و برگشت، یک واکنش زنجیره ای پلیمراز اختصاصی جهت شناسایی اختصاصی کلیه باکتری های اشریشیا کلی و یک واکنش زنجیره ای پلیمراز اختصاصی برای شناسایی اختصاصی کلیه باکتری های موجود در دستگاه گوارش جوجه ها انجام گردید. با مقایسه و تجزیه و تحلیل باندهای مریی شده بر اساس رویه رگرسیون خطی با برون یابی با استفاده از تکنیک دنسیتومتری و نرم افزار Gel Proc Analyzer، تراکم باندهای اختصاصی باکتری های اشریشیا کلی به دست آمد. جمعیت این باکتری در سنین مختلف هم به تفکیک بخش های متفاوت دستگاه گوارش جوجه ها تعیین شد. نتایج آزمایش نشان داد ۰۰۰۰۰۰۴ درصد باکتری های دوازدهه، ۰۰۷ درصد کل باکتری های ژئوژنوم، ۰۶۴ درصد کل باکتری های موجود در ایلئوم و ۲۵۱ درصد باکتری های روده کور متعلق به گونه اشریشیا کلی بودند. همچنین باکتری اشریشیا کلی در چهار روزگی، ۱۷۶ درصد کل باکتری ها، در چهارده روزگی ۰۰۱ درصد کل باکتری ها و در سی روزگی ۰۸۰ درصد کل باکتری های دستگاه گوارش جوجه ها را تشکیل می دهند. علاوه بر این معلوم شد در چهار روزگی در ژئوژنوم، ایلئوم و روده کور به ترتیب ۰۳۰، ۲۰۵ و ۳۹۷ درصد کل باکتری ها از گونه اشریشیا کلی بوده و در دوازدهه این باکتری وجود نداشت. در چهارده روزگی هم در ژئوژنوم، ایلئوم و روده کور به ترتیب ۰۰۰۰۰۰۹، ۰۰۰۰۱۱ و ۰۰۸ درصد کل باکتری ها از گونه اشریشیا کلی بودند و در دوازدهه این باکتری وجود نداشت. در سی روزگی هم در دوازدهه، ایلئوم و روده کور به ترتیب ۰۰۰۰۱۱، ۰۰۰۹ و ۲۴۰ درصد کل باکتری ها از گونه اشریشیا کلی بودند و در ژئوژنوم این باکتری وجود نداشت. به عنوان نتیجه گیری کلی شیوه دنسیتومتری مبتنی بر نتایج PCR را می توان روشی سودمند برای تعیین جمعیت نسبی باکتری های گونه اشریشیا کلی دستگاه گوارش طیور دانست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.