تحقیق حسابداری هتل ها ۲۲ ص


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه فقط به صورت فایل (با پسوند) zip ارائه میگردد
تعداد صفحات فایل : ۲۵

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : ۲۵ صفحه

حسابداری هتل ها در هتلهای که از کامپیوتر استفاده می کنند تمام عملیات توسط کامپیوتر بطور اتومات انجام میشود ولی لازم است توسط مدیریت سیستم کنترل های لازم کاربران بطور دقیق انجام شود و گزارشات کنترلی بررسی شود و یا حسابداریNCR از آن جا که توضیح کامل درباره هر نوع سیستم حسابداری رایج در هتلها از جمله حسابداری دوبل ، با ماشین با کامپیوتر احتیاج به زمان بیشتر و گنجایش وسیع تر دارد از شرح و بسط این روشها خودداری می نماییم، چرا که هر یک از این سیستم ها به تنهایی احتیاج به یک کتاب جداگانه و فرصت مجزا دارد .
با توجه به اهمیت حسابداری در هتل و تکیه بر این واقعیت که یک مدیر متبحر در صورتی به موفقیت دست خواهد یافت که با رموز حسابداری نیز آشنایی داشته باشد .
بر آن هستیم که مختصری درباره حسابداری و بیان سرفصلهای حسابهایی که در سیستم گردش داخلی هتل مورد نیاز است بسنده کنیم یاد آور می شویم که در سر فصلهای زیر آنچه با حروف فارسی مشخص شده مربوط به دفتر کل است و آنهایی که باعدد معین گردیده بیان کننده ریز سر فصلهای دفتر های معین است.
الف) در آمد: فروش اتاق؛ رستوران؛ تریا؛ ضیافتها – جشنها؛ لباسشویی؛ تلفن؛ ب) بدهکاران موقت مسافران؛ انواع تورها، آژانسهای مسافرتی؛ پ) انبار ت)هزینه مصرف مواد غذایی ث) خسارات ج) کسر و اضافات صندوق چ)در آمدهای متفرقه کرایه سالنها؛ سایر درآمدها ح) حقوق و سایر هزینه کارگران: حقوق و دستمزد؛ حق مسکن؛ حق خواربار؛ حق اولاد؛ اضافه کاری؛ باز خرید ایام مرخصی؛ لباس؛ غذای روزانه؛ عیدی و پاداش؛ حق بیمه سهم کارفرما؛ سایر هزینه ها.
خ) هزینه های اداری: اجاره؛ هزینه های سوخت (گازوایل ، گاز)؛ پست،تلفن، تلکس،فکس؛ آب،برق؛ ایاب و ذهاب و مسافرت؛ تعمیر و نگهداری ماشین آلات؛ تعمیر و نگهداری تأسیسات؛ تعمیر و نگهداری ساختمان؛ تعمیر و نگهداری وسایل نقلیه؛ تعمیر و نگهداری تزئینات،تشریفات؛ مصارف و ملزومات اداری؛ مطبوعات و تبلیغات؛ کمکهای بلاعوض و امور خیریه؛ سایر هزینه ها.
د) هزینه های مالی: سود تضمین شده؛ هزینه های حسابرسی؛ مشاوره حقوقی و …؛ خرید اوراق بها دار؛ حق الزحمه بازرسان؛ سایر هزینه ها.
ذ) دارایی های جاری: موجودیهای نقدی ( بانک و صندوق)؛ پیش پرداختها و سپرده های کوتاه مدت؛ اسناد دریافتی؛ حساب جاری شرکاء؛ بدهکاران؛ موجودی های جنسی؛ کالاهای در راه ( سفارشات)؛ سایر داراییها.
ر) دارایی های ثابت: زمین؛ ساختمان؛ تأسیسات؛ ماشین آلات؛ وسائط نقلیه؛ اثاثیه؛ ابزار آلات؛ سایر داراییهای ثابت.
ز) سرمایه گذاریها: مشارکت در سایر مؤسسات؛ وامهای پرداختی؛ سایر سرمایه گذاریها؛ ژ) بدهیهای جاری: اسناد پرداختی؛ اضافه برداشتهای بانکی؛ حساب جاری شرکاء؛ پیش دریافتها؛ بستانکاران متفرقه و ذخیره هزینه های تأخیری؛ وامهای کوتاه مدت.
س) بدهیهای دراز مدت: اسناد پرداختی دراز مدت وامهای دریافتی ش) ارزش ویژه: سرمایه؛ اندوخته قانونی؛ سود و زیان سالهای قبل؛ سود و زیان عملکرد.
مأمور کنترل امور مالی و اداری و تجاری هر موسسه ای که با عدد و رقم و خرید و فروش سروکار دارد، هرچند دارای نظام صحیح گردش کارهم باشد ، باز بی نیاز از کنترل و رسیدگی نمی تواند باشد.
از صحت هر محاسبه ای ، موقعی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.