تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا ۲۲ ص


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه فقط به صورت فایل (با پسوند) zip ارائه میگردد
تعداد صفحات فایل : ۳۳

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : ۳۳ صفحه

تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا ۲۲ ص
فهرست مطالب فصل اول مقدمه مروری کلی در ارتباط با تکثیر و پرورش ماهی قزل‌آلا فصل دوم : نکاتی درباره با پرورش ماهیان در استخر مربوط به صورت عملی میثم هوشمند یکتا رشته‌ی شیلات استادمربوطه : جناب آقای دکتر قمی شماره دانشجویی : ۸۲۵۰۱۱۱۶ تاریخچه پرورش ماهی به ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد برمی‌گردد که اولین بار در حین به این کار پرداختند که در عهدنامه‌ی چین به پرورش ماهی کپور و قزل‌آلا تاکید شده است و در انجیل در ایسایاه- فصل ۱۹- آیه‌ی ۱۰ به پرورش ماهی اشاره شده است و تاکید نموده است.
رومیان باستان در حاشیه ی دریاها شروع به پرورش ماهی کردند که هنوز هم از این روش برای پرورش ماهی در کشور ایتالیا استفاده می‌شود که قابل به ذکر است که درعصر امروز گسترش آن محدود است، در این روش که در قرون وسطی رواج بیشتری داشت، ماهییان قزل‌آلا به استخرها و حوضچه‌های آشپزخانه‌ها وصومعه‌ها هدایت می‌شوند که به این وسیله رستورانها در تمام فصول سال ماهی تازه برای خوراک خود در اختیار داشتند.
در سال ۱۹۳ میلادی مهاجران اروپایی که به شرق سفر کرده بودن فن پرورش ماهی را به دنیای غرب و اروپا وارد کردند.
و به همین ترتیب پرورش و تکثیر ماهی به صورتی که امروزه وجود دارد رواج یافت و ادامه پیدا کرد به طوری که امروز این روش بزرگترین تولید منابع گوشت ماهی و آبزیان را به خود اختصاص داده است.
حال به طور کلی به بررسی چند نکته‌ی مهم در رابطه با استخر پرورش ماهی قزل‌آلا می‌پردازیم که هر استخر قزل‌آلا چه کوچک و چه بزرگ متشکل از ۵ گروه از عوامل اصلی است و غالباً بر توان تولید استخر تأثیر می‌گذارند که عبارتند از : ۱) ماهی ۲) آب ۳) استخر ۴) تغذیه ۵) مسائل مدیریتی هر یک از این گروه‌های اصلی، دارای چندین عامل جداگانه نیز هستند که به شکل دو جانبه به عوامل دیگر وابسته هستند.
نتیجه حاصله می‌تواند به سود یا زیان تولید تمام شود (به جدول ۱ و شکل ۲ مراجعه کنید) یعنی اگر یک عامل به لحاظ کیفی تغییر کند، این مساله باعث یک سری تغییرات در عوامل دیگر می شود.
برای پرورش دهنده ماهی ضروری است تا نخستین تغییر را از لحاظ ایجاد اثرات احتمالی نهایی ارزیابی کند؛ مثلاً افزایش مناسب میزان تغذیه به اندازه چند پوند در هر ۱۰۰ پوند، ظاهراً به شکل بی‌ضرر در یک سری تغییرات کمی در سیستم عمل می‌کند که یا می تواند منجر به حصول نتیجه مطلوب؛ یعنی رشد سریع تر ماهی شود، یا ممکن است به نتیجه دلخواه منجر نشود (شکل ۳) در مثالی دیگر، افزایش دمای آب از ۹ درجه سانتیگرد (۴۸ فارنهایت) به ۱۵ درجه سانتیگراد (۵۹ فارنهایت) باعث تغییرات زیر در یک محیط قزل‌آلای رنگین کمان ۱۰۰ گرمی می شود.
الف)‌‌- تغییرات مربوط به ماهی : ۱.
یک افزایش ۵/۶۷% در میزان متابولیسم (نیاز اکسیژن) ۲.
یک افزایش ۸/۹۷% در پتانسیل افزایش طول روزانه ۳.
یک افزایش ۷/۶۶% در پتانسیل افزایش وزن روزانه ۴.
یک افزایش ۶/۹۸% در پتانسیل تولید آمونیاک ۵.
یک افزایش ۱/۳۳% در ظرفیت حمل اکسیژن ب) تغییرات مربوط به آب : ۱.
یک کاهش ۸/۱۲% در غلظت اکسیژن ۲.
یک افزایش ۸/۵۸% در آمونیاک یونیزه محیطی ۳.
یک افزایش ۵/۶۷% در اکسیژن محلول در خروجی آب بنابراین، ظرفیت حمل اکسیژن استخر که به حفظ محیط ماهی کمک می‌کند به میزان زیاد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.