گزارش کارآموزی برنامه ریزی ۴۷ ص


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه فقط به صورت فایل (با پسوند) zip ارائه میگردد
تعداد صفحات فایل : ۴۷

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : ۴۷ صفحه

بسمه تعالی گزارش کارآموزی با عنوان : برنامه ریزی معاونت : ریخته گری اداره کل : برنامه ریزی نام استاد کارآموزی : آقای دکتر حیدری نام سرپرست : آقای مهندس خزائی نام دانشجو : محمد صادق فیضی دیزآبادی دانشگاه آزاد اسلامی تاریخ : از اردیبهشت ۸۳ تا خرداد ۸۳ پیشگفتار دنیا پس از رنسانس و به خصوص در قرن پایانی هزاره دوم آنچنان شاهد دگرگونی های شگرفی در زمینه های علوم و فنون بوده که بسان رؤیایی باورنکردنی می آید .
رشد چشمگیر صنعت در روزگار ما به گونه ای بوده که حتی خالق داستانهای علمی و تخیلی ژول ورن نیز چنین چیزی به مخیله اش خطور نکرده و نتوانسته بود پیش بینی تحولات عصر تکنولوژی را تصور کند .
حرکت شتابان صنعت به اسب افسار گسیخته ای می ماند که یارای توقف نداشته و همانطور می تازد .
سواد بر آ ن صاحبان صنایع بزرگ دنیا و کشورهای توسعه یافته می باشند که فاصله خود را لحظه به لحظه از دیگر کشورها بیشتر می کنند تا عملا امیدی برای رسیدن به آنها وجود نداشته باشد .
در اینجا بود که دانشگاهها با هدف به روز کردن دانشجویان خود و با هدف این که از این رهگذر عقب نمانده و افرادی تحصیل کرده که در صنعت روز دنیا عملا عقب مانده و ناکار آمد باشند پرورش ندهند تصمیم به ورود در این عرصه گرفتند .
و تلاش کردند خلا مزبور را به گونه ای پر نمایند .
بزرگترین خدمتی که در این مراکز آموزشی به دانشجویان خود و به صنعت کشور نمودند بر قراری واحدهایی به نام کارآموزی بود تا بدینوسیله پیوندی میان دانشگاه و صنعت بوجود آید و با همراهی و معاضدت استادان دانشگاه و نخبگان فنون درهر چه بالا بردن سطح کیفیت محصولات و صنایع بکوشند .
امید است این پیوند متقابل آینده ای بهتر از آن صنعت کشور نماید .
مقدمه ای پیرآمون شرکت ایران خودرو شرکت ایران خود رو در مرداد ماه ۱۳۴۱تحت شماره ۷۳۵۲ به نام شرکت سهامی کارخانجات ایران ناسیونال در اداراه ثبت شرکتها به ثبت رسید و در تاریخ ۱۵/۷/۱۳۴۲به بهره برداری رسید .
این کارخانه در ابتدا به تولید اتوبوسهای مدل ۱۱۳۲۱و مینی بوسهای ۳۱۹پرداخت .
سپس در تاریخ ۲۰شهریور۱۳۴۵ اجازه تاسیس کارخانجات ساخت انواع اتومبیل های سواری ۴ سیلندر به این کارخانه داده شده که به دنبال آن در ۲۳/۲/۱۳۴۶ تولید پیکان با امتیاز ساخت گروه کرایسلر در کارخانه شمالی آغاز گرد ید .
در سال ۱۳۵۱ بخش مونتاژ موتور با ظرفیت ۳۰ دستگاه در ساعت و چند ماه بعد قسمتهای تراش قطعات موتور و ریخته گری برای ۶ قطعه از موتور پیکان با ظرفیت ۱۵ دستگاه در ساعت شروع به کار کرد .
این شرکت در اصل مجموعه ای از چند کارخانه صنعتی مختلف می باشد که هر کدام قسمتی از نیازهای تولیدات این کارخانه را برای تولید نهایی محصول بر آورده می کنند که تعدادی از این کارخانجات به شرح زیر می باشند : برش و پرس ، رنگ زنی ، ریخته گری و سنگ زنی ، موتورسازی ، تزیینات و تکمیل کاری ، اتوبوس سازی ، سواری سازی وسالن آ لومینیم قسمت ریخته گری که به ابهر انتقال یافت و در آنجا بصورتی شرکتی مستقل فعالیت خود را آغاز خواهد کرد .
همچنین سالن چدن این واحد نیز ( ریخته گری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.