مقاله برآورد میزان تولید رسوب رودخانه جاجرود در بالادست سد لتیان با استفاده از رگرسیون چند متغیره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برآورد میزان تولید رسوب رودخانه جاجرود در بالادست سد لتیان با استفاده از رگرسیون چند متغیره دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد میزان تولید رسوب رودخانه جاجرود در بالادست سد لتیان با استفاده از رگرسیون چند متغیره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد میزان تولید رسوب رودخانه جاجرود در بالادست سد لتیان با استفاده از رگرسیون چند متغیره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد میزان تولید رسوب رودخانه جاجرود در بالادست سد لتیان با استفاده از رگرسیون چند متغیره :

مقاله برآورد میزان تولید رسوب رودخانه جاجرود در بالادست سد لتیان با استفاده از رگرسیون چند متغیره که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در زمین شناسی ژئوتکنیک (زمین شناسی کاربردی) از صفحه ۲۱۳ تا ۲۱۹ منتشر شده است.
نام: برآورد میزان تولید رسوب رودخانه جاجرود در بالادست سد لتیان با استفاده از رگرسیون چند متغیره
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تولید رسوب
مقاله رودخانه جاجرود
مقاله سد لتیان
مقاله رگرسِیون چند متغیره

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق با هدف برآورد میزان رسوب دهی رودخانه جاجرود در بالادست سد لتیان، از روش رگرسیون چند متغیره استفاده شده است. بدین منظور ضمن شناسایی مهمترین عوامل فیزیوگرافی موثر در تولید سیلاب، با ورود این فاکتورها به مدل رگرسیونی، معادله دبی سیلاب و سپس معادله های دبی – رسوب برای هر زیرحوضه به دست آمد. با بررسی این معادلات و قرار دادن پارامترهای مورد نظر در آن ها حداکثر دبی های سیلابی برای زیرحوضه ها محاسبه و با کمک این معادلات راه حل های مناسبی برای پیش بینی دبی سیلابی و بار رسوبی حمل شده ارایه گردید. همچنین برای دوره های درازمدت زیرحوضه ها (امامه، کند و افجه) حداکثر دبی بار رسوبی حمل شده به دست آمد. نتایج به دست آمده نشان داد که زیرحوضه آهار به دلیل داشتن طولانی ترین زمان تمرکز، کشیدگی زیاد، شیب ملایم و تراکم پایین کمترین توان تولید رسوب را داشته و نسبت به سایر زیر حوضه ها نیاز کمتری به عملیات حفاظت خاک را دارد. همچنین بیشترین توان تولید رسوب مربوط به زیرحوضه امامه می باشد که مقدار رسوب تولید شده آن به ۷۸۵۳ تن در روز می رسد. از جمله عوامل موثر بر این امر، شیب و طول حوضه، زمان تمرکز پایین و تراکم بالای آن می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.