کارآفرینی و ویژگی های کارآفرینان ۱۸ ص


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه فقط به صورت فایل (با پسوند) zip ارائه میگردد
تعداد صفحات فایل : ۱۸

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : ۱۸ صفحه

موضوع : کارآفرینی و ویژگی های کارآفرینان استاد گرامی : جناب آقای متولی حبیبی گرد آورنده : خواجه ای – عرب زاده – نجاتیان زمستان ۸۶ کارآفرینی و ویژگی های کارآفرینان بخش اول : کارآفرینی در دیدگاه اقتصادی مکتب سوداگرایان مکتب نئوکلاسیکها مکتب سنتی اتریش بخش دوم : کارآفرینی در دیدگاه غیر اقتصادی الف) رویکرد ویژگی های روانشناختی آینده نگری استقلال طلبی تحمل ابهام و شکست توانایی ساخت تیم های طاری توفیق طلبی خلاقیت و نوآوری مخاطره پذیری مرکز کنترل درونی ب) رویکرد ویژگی های رفتاری : ۱- الگوی نقش ۲- تجربه کاری ۳- تحصیلات ۴- جایگاه اجتماعی ۵- سن بخش اول : کارآفرینی در دیدگاه اقتصادی : در سیر تبیین مفهوم کارآفرینی با نسبت دادن ویژگی ها، کارکردها و فعالیت های متنوعی به فرد کارآفرین مواجه می شویم.
بارتو (Bareto) نقش و کارکرد کارآفرینان را در مطالعات خود با عنوان بررسی نقش کارآفرینی در تئوری های اقتصادی مورد توجه قرار داد.
در این تئوری ها شش عامل مشترک کارکردی یا نقش های اصلی را می توان یافت که به کارآفرینان نسبت داده شده است.
این شش عامل مشترک کارکردی یا نقش های اصلی کارآفرینان در تئوری های اقتصادی در زیر آورده شده است.
ردیف نقش کارکردی نظریه پرداز  ۱ معامله گر ریچارد کانتیلونپ  ۲ هماهنگ کننده ‍ژان باتیست سی  ۳ مالک محصول فردریک هاولی  ۴ نوآور ‍ژوزف شومپیتر  ۵ تصمیم گیرنده فرانک نایت  ۶ واسطه ایزابل کیرزنر  نقش های اصلی کارآفرینان در تئوری های اقتصادی به طور کلی ، تمام اقتصاد دانان علاوه بر نقش هایی که از لحاظ کارکردی به کارآفرینان نسبت می دادند آنها را سرمایه دار نیز می دانستند.
سیر تکامل فعالان اقتصادی یا کارآفرینان نشان می دهد که کارآفرینی در نظریه های اقتصادی تبلور یافته و به عنوان عامل اصلی ایجاد ثروت در جهان شناخته شده و از قرن پانزدهم تاکنون در کانون بحث مکاتب مختلف اقتصادی قرار داشته است.
مکتب سوداگرایان : هر جامعه ای که در جمع آوری و اندوختن طلا و نقره موفق تر حمل نماید جامعه ثروتمندی تلقی می گردد و بالطبع از مزایا و منابع اقتصادی بیشتری برخوردار خواهد بود.
تجارت خارجی را اصولی ترین و موثرترین حرفه در جمع آوری طلا و نقره می دانستند آنها جوهر ثروت را گنج و مسکوکات می دانستند که عبارت است از طلا و نقره به اعتقاد سوداگرایان مقررات خارجی باید باعث شود که صادرات بر واردات مازاد داشته باشد.
فیزیوکراتها یا طبیعون زمین را منشأ ایجاد ثروت می دانستند.
مکتب نئوکلاسیکها : مکتب نئوکلاسیکها سعی بر این دارد تا اثبات نماید که سرمایه داری، از طریق عملیات پیچید بازارهایی که نوسانات تقاضا و عرضه را به وسیله ی تغییرات قیمت ها تعدیل می کنند ثروت را به طور مساوی در میان خریداران و فروشندگان توزیع خواهد کرد.
البته فرآیند ایجاد و توزیع ثروت جزء اصلی این نظریه ی اقتصادی است.
نئوکلاسیکها از آنجا که ثروت را درآمد ذخیره شده تعریف کرده اند لذا افزایش فعالیت اقتصادی بر ثروت عمومی جامعه می افزاید چرا که مقداری از درآمد افزایش یافته و پس انداز می شود.
بنابراین مدل نئوکلاسیک نشان می دهد که ساز و کارهای بازار به توزیع یکسان درآمد در میان عرضه کنندگان ، خریداران، مالکان و کارگران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.