مقاله طرحی جدید برای برداشت بوته عدس ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طرحی جدید برای برداشت بوته عدس ایرانی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طرحی جدید برای برداشت بوته عدس ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طرحی جدید برای برداشت بوته عدس ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طرحی جدید برای برداشت بوته عدس ایرانی :

مقاله طرحی جدید برای برداشت بوته عدس ایرانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در دانش کشاورزی از صفحه ۱ تا ۱۲ منتشر شده است.
نام: طرحی جدید برای برداشت بوته عدس ایرانی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله عدس
مقاله ماشین برداشت عدس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
روش معمول برداشت عدس در ایران با دست است که در حدود ۳۰۰ کارگر ساعت برای برداشت یک هکتار در آن ضروری می باشد. در کشورهای پیشرفته ای مانند کانادا و آلمان ارقام پابلند عدس کشت شده و با کمباین غلات (همراه با تنظیمات اختصاصی) برداشت می شود. برداشت عدس ایرانی با کمباین غلات به عللی مثل پاکوتاه بودن آن و ریزش زیاد به خاطر نوسانات شانه برش غیرممکن می باشد. سطح زیر کشت عدس در ایران در حدود ۲۲۵ هزار هکتار می باشد که برای برداشت آن در حال حاضر نیروی انسانی فوق العاده ای لازم است. علاوه بر آن در روش حاضر در حدود ۱۵% از محصول از بین می رود (برداشت و انتقال به خرمنکوبی به صورت دستی انجام می شود). در این مطالعه وضعیت برداشت در ایران بررسی شده و جوانب مختلف امر از جمله مشخصات فنی دستگاه های موجود (مزایا و معایب) همراه با وضعیت کشاورزی ایران در نظر گرفته شده است و در آن طرح مناسبی برای شرایط غالب، پیشنهاد گردیده است. بعد از ساخت به منظور تعیین متغیرهای موثر بر افت محصول (متغیر وابسته) آزمایش های جداگانه ای بر مبنای طرح کاملا تصادفی با تیمارهای شعاع غلطک جلو، سرعت پیشروی و سرعت محیطی غلطک جلو انجام شد. بررسی ها نشان دادند که اثر شعاع غلطک جلو و شاخص سینماتیک (نسبت سرعت محیطی به سرعت پیشروی) بر افت محصول در سطح احتمال %۱ معنی دار است. به طور کلی شعاع غلطک جلو۱۵سانتی متر و شاخص سینماتیکی ۳۲۲ با افت حداقلی معادل %۴ به عنوان مناسب ترین حالت در نظر گرفته شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.