مقاله جداسازی، تشخیص و بررسی بیماری زایی عوامل قارچی پوسیدگی ریشه و طوقه فلفل در استان آذربایجان غربی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی، تشخیص و بررسی بیماری زایی عوامل قارچی پوسیدگی ریشه و طوقه فلفل در استان آذربایجان غربی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی، تشخیص و بررسی بیماری زایی عوامل قارچی پوسیدگی ریشه و طوقه فلفل در استان آذربایجان غربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی، تشخیص و بررسی بیماری زایی عوامل قارچی پوسیدگی ریشه و طوقه فلفل در استان آذربایجان غربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی، تشخیص و بررسی بیماری زایی عوامل قارچی پوسیدگی ریشه و طوقه فلفل در استان آذربایجان غربی :

مقاله جداسازی، تشخیص و بررسی بیماری زایی عوامل قارچی پوسیدگی ریشه و طوقه فلفل در استان آذربایجان غربی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در دانش کشاورزی از صفحه ۱۰۹ تا ۱۱۸ منتشر شده است.
نام: جداسازی، تشخیص و بررسی بیماری زایی عوامل قارچی پوسیدگی ریشه و طوقه فلفل در استان آذربایجان غربی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آزمون بیماری زایی
مقاله بوته میری
مقاله پوسیدگی ریشه
مقاله عوامل قارچی
مقاله فلفل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
طی سال های ۱۳۸۵ و ۱۳۸۶ بیماری پوسیدگی ریشه و طوقه فلفل در استان آذربایجان غربی مورد مطالعه قرار گرفت. مزارع فلفل در شهرستان های ارومیه، مهاباد، میاندوآب، اشنویه و پیرانشهر در ماه های مرداد و شهریور سال های مذکور مورد بازدید قرار گرفتند و از گیاهان مشکوک به آلودگی و نیز خاک پای بوته های آلوده، نمونه برداری شد. نمونه های تهیه شده دراسرع وقت به آزمایشگاه منتقل شده و به منظور جداسازی قارچ های بیمارگر، از محیط های کشت PDA اسیدی، PCAو CMA و برای جداسازی عوامل شبه قارچی، از روش طعمه گذاری در خاک های آلوده استفاده شد. سپس محیط های کشت انتخابی برای تشخیص جدایه ها در سطح گونه به کار برده شد. از بوته های بیمار و خاک های آلوده در مجموع ۸۲ جدایه قارچی، جداسازی و مورد بررسی تاکسونومیکی قرار گرفت. از بین جدایه ها گونه های Phytophthora capsici، Pythium aphanidermatum، Rhizoctonia solani، Fusarium oxysporum، F. solani، F. chlamydosporum، F. sambucinum و Verticillium dahliae شناسایی شدند. سپس بیماری زایی ۳۴ جدایه منتخب در شرایط گلخانه روی دو واریته فلفل (دلمه ای و محلی) رایج کاشت در استان آذربایجان غربی مورد مطالعه قرار گرفت وبا توجه به گونه قارچی پس ازگذشت مدت زمان معین از مایه زنی شدت بیماریزایی هرکدام از جدایه ها با استفاده ازدرصد گیاهان آلوده محاسبه گردید. از بین جدایه های منتخب جدایه های متعلق به F. sambucinum و F. chlamydosporum فاقد قدرت بیماری زایی روی هر دو رقم بودند. سایر جدایه ها روی هر دو رقم قدرت بیماری زایی داشتند. بیماریزایی گونه های Pythium aphanidermatum و Verticillium dahliae برای اولین بار از ایران گزارش می شود. نکته جالب توجه این است که بیماری زایی جدایه های F. solani در رقم محلی بسیار پایین بود، در ضمن به منظور رعایت اصول کخ عوامل بیماری زا از گیاهان آلوده دوباره جداسازی شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.