مقاله پیش بینی زمان گلدهی در سوسن هیبرید رقم ”منورکا“ در پاسخ به جیبرلین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پیش بینی زمان گلدهی در سوسن هیبرید رقم ”منورکا“ در پاسخ به جیبرلین دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیش بینی زمان گلدهی در سوسن هیبرید رقم ”منورکا“ در پاسخ به جیبرلین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیش بینی زمان گلدهی در سوسن هیبرید رقم ”منورکا“ در پاسخ به جیبرلین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیش بینی زمان گلدهی در سوسن هیبرید رقم ”منورکا“ در پاسخ به جیبرلین :

مقاله پیش بینی زمان گلدهی در سوسن هیبرید رقم ”منورکا“ در پاسخ به جیبرلین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در دانش کشاورزی از صفحه ۱۸۵ تا ۱۹۶ منتشر شده است.
نام: پیش بینی زمان گلدهی در سوسن هیبرید رقم ”منورکا“ در پاسخ به جیبرلین
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله توزیع تاریخ برداشت
مقاله زمان هورمون پاشی
مقاله شکوفایی
مقاله ظهور جوانه گل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
با استفاده از داده های حاصل از پرورش گل های سوسن تیمار شده با جیبرلین در سه زمان هورمون پاشی، مدل هایی برای پیش بینی توزیع تاریخ های برداشت گل سوسن رقم ”منورکا“ ایجاد گردید. گیاهان سوسن در مرحله ظهور جوانه گل و نیز ۱۰ و ۲۰ روز بعد از ظهور جوانه گل با هورمون جیبرلین GA۴+۷ در سه غلظت (۲۰۰۰، ۲۰۰ و ۲۰ میکرو گرم در هر گیاه) هورمون پاشی شدند و در هر مرحله یک دسته ۱۰ تایی از گیاهان به عنوان شاهد (بدون اعمال تیمار) در نظر گرفته شد. به طور کلی در سه مدل جزیی برازش یافته در محدوده غلظت جیبرلین از مقدار صفر تا ۲۰۰۵ میکرو گرم در هر گیاه پیش بینی شد که با افزایش غلظت جیبرلین تا حدود ۷۸۰±۱۶۷۱۰ (میکرو گرم در هر گیاه) فاصله زمانی از ظهور جوانه گل تا شکوفایی نسبت به گیاهان شاهد کاهش می یابد و پس از آن با افزایش غلظت جیبرلین تعداد روز تا گلدهی نسبت به شاهد کاهش کمتری را نشان می دهد. در عین حال نسبت به غلظت های پایین تر از نقطه ”کمینه“ منحنی برازش یافته ±SD) غلظت جیبرلین و روز:۷۸۰±۱۶۷۱۰ و۳۰۵۷±۱۴۶۱ ) افزایش در مدت زمان تا شکوفایی دیده شد. با برآورد ضریب تبیین ۲R، دقت تمامی مدل های بهینه ارزیابی شد. برای پیش بینی توزیع شکوفایی در جمعیت کامل گیاهان، در محدوده غلظت های مورد آزمون جیبرلین، مدل های جزئی از هر یک از مراحل هورمون پاشی در یک مدل نهایی تعریف شد. مدل نهایی از برآیند مدل های جزئی زمان گلدهی به صورت یک تابع نمایی با ۲ Rبرابر ۰۸۱ برازش یافت و نشان داده شد که در پیش بینی توزیع شکوفایی جمعیت کل، مدل مناسبی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.