پاورپوینت علف هرز ۶۶ اسلاید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه فقط به صورت فایل (با پسوند) zip ارائه میگردد
تعداد صفحات فایل : ۶۶

قسمتی از محتوی پاورپوینت

تعداد اسلاید : ۶۶ صفحه

عنوان پتانسیل آللوپاتیکی غلات زمستانه و تأثیر مالچ گیاهان پوششی روی کنترل علفهای هرز گراس و نمو ذرت استاد محترم: آقای دکتر رحیمی زاده تهیه و تنظیم:زهره کیوانلو آذر ماه ۸۷ مقدمه علف هرز سوروف و ارزن(دم روباهی) جزء سمج ترین و خطر ناکترین علف های هرز در جهان محسوب می شوند.
(Holm et al.
,۱۹۷۷) بعلاوه سوروف جزء علف های هرز سمج در یونان و مشکل جدی در مزارع ذرت در انتاریو می باشد.
Bosnic and Swanton.
,۱۹۷۷)) گیاهان پوششی مثل لگوم ها، باعث کنترل علف های هرز و افزایش عملکرد دانه می شوند.
گیاهانی مثل چاودار باعث کاهش معنی داری در تراکم و بیوماس گونه های مختلف علف هرز در مزارع ذرت و سویا می شود.
(Teasdale et al.
,۱۹۹۱;Liebl et al .
,۱۹۹۲) مطالعات قبل حاکی از آن است که مالچ گیاه پوششی (چاودار) قابلیت کنترل علف های هرز را دارد و روی عملکرد محصول مؤثر هستند،اما اطلاعات کمی در زمینه تأثیر مالچ پوششی تریتیکاله و جو روی نمو محصول و کنترل علف های هرز موجود می باشد (Barnes and Putnam,1983;Moore et al,1994.
موضوع این تحقیق اولا” بررسی توانایی آللوپاتیکی ۳ جمعیت چاودار ،۶ رقم تریتیکاله و ۲ رقم جو دوما”برآورد تأثیر گیاهان پوششی روی نمو ذرت و استقرارو بیوماس دو علف هرز یکساله سوروف Echinochloa crus-galli دم روباهی Setaria verticillata آزمایشات مزرعه برای مطالعه تأثیر سه جمعیت چاودار Albania;Germany;Greece 6 رقم تریتیکاله Thisivi; Niovi, Vronti,Catria, Vritto,Artemis دو رقم جوAthinaida, Thessaloniki تأثیر گیاهان پوششی روی ظهور و رشد علف های هرز سوروف(Echinochloa crus-gali ) دم روباهیSetaria verticillata) و ذرت اجرا شد مواد و روش: منشأ ۳ جمعیت چاودار از آلبانیا، آلمان ویونان بود.
همچنین ۶ رقم تریتیکاله و ۲ رقم جو از یونان در مرحله شروع ساقه دهی برداشت شده بود.
گیاهان پس از برداشت به قطعات ۵ سانتی متری تقسیم شدند و در آون در دمای ۷۰ درجه برای مدت ۴۸ ساعت خشک شدند و پس از پودر کردن از الک عبور داده شدند.
برای تهیه عصاره ها از بشرهای شیشه ای ۴۰۰ میلی لیتر به اضافه ۴-۸ گرم از هر نمونه گیاهی در ۴۰۰ میلی لیتر آب مقطر حل شده در shaker به مدت ۴ ساعت با دور ۲۰۰ rpm قرار داده شد، برای هر ماده و دو غلظت ۲و۴% سه بشر استفاده شد.
محلول ها از ۴ لایه پارچه عبور داده شد وسپس داخل سانتریفوژ با دور ۳۱۰۰ rpm برای مدت یک ساعت قرار داده شد، و از کاغذ صافی (واتمن) عبور داده شده و عصاره ها در دمای کمتر از ۵ درجه تا زمان آزمایش نگهداری شد.
شیوه آزمون: برای مقایسه جوانه زنی ، کل وزن ترو طول ریشه ذرت ، ارزن و سوروف از پتری دیش استفاده شده بود، و با عصاره غلات زمستانه تیمار شده بودند.
پتری دیش های پلاستیکی با ۶ گرم perlite پوشیده شده بود.
پتری دیش ها با ۱۵ میلی لیتر از عصاره غلات زمستانه مرطوب شده بودند.
از آب مقطر دیونیزه به عنوان تیمار شاهد استفاده شده بود.
سپس پتری ها در داخل کیسه های پلاستیکی جهت حفظ رطوبت قرار داده شدند،سینی ها در داخل اتاق رشد ۱۶:۸ نور و تاریکی و دمای ۲۷ درجه به مدت ۸

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.