مقاله تاثیر کلشیسین روی قطر هسته، عملکرد و برخی صفات مورفولوژیک قارچ صدفی (Pleurotus ostreatus)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر کلشیسین روی قطر هسته، عملکرد و برخی صفات مورفولوژیک قارچ صدفی (Pleurotus ostreatus) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر کلشیسین روی قطر هسته، عملکرد و برخی صفات مورفولوژیک قارچ صدفی (Pleurotus ostreatus) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کلشیسین روی قطر هسته، عملکرد و برخی صفات مورفولوژیک قارچ صدفی (Pleurotus ostreatus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر کلشیسین روی قطر هسته، عملکرد و برخی صفات مورفولوژیک قارچ صدفی (Pleurotus ostreatus) :
مقاله تاثیر کلشیسین روی قطر هسته، عملکرد و برخی صفات مورفولوژیک قارچ صدفی (Pleurotus ostreatus) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در دانش کشاورزی از صفحه ۲۵۳ تا ۲۶۱ منتشر شده است.
نام: تاثیر کلشیسین روی قطر هسته، عملکرد و برخی صفات مورفولوژیک قارچ صدفی (Pleurotus ostreatus)
این مقاله دارای ۹ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پلی پلوئیدی
مقاله کلشی سین
مقاله قارچ صدفی
مقاله قطر هسته
چکیده و خلاصهای از مقاله:
قارچ صدفی (Pleurotus ostreatus) خوراکی، صنعتی و دارویی است. در این مطالعه از کلشیسین برای ایجاد اتو پلی پلوئیدی در قارچ خوراکی صدفی استفاده شد. به منظور تولید میسلیوم ابتدا اسپور قارچ در محیط کشت MEA کشت داده شد. به منظور اعمال تیمار کلشیسین، میسلیوم های حاصل در محیط کشت مایع زاپکس حاوی گلوکز و پپتون کشت شد. سپس محلول کلشیسین با نسبت های ۰۳، ۰۱، ۰۰۵ و ۰% (شاهد) به آن اضافه شد. به منظور مطالعه میکروسکوپی قطر هسته میسلیوم های تیمار شده با کلشیسین، میسلیوم ها با محلول سافرانین او رنگ آمیزی شدند و قطر آنها با استفاده از میکروسکوپ نوری معکوس ای ایکس۱۷۰ و دوربین دیجیتالی د پ ۵۰ مورد بررسی قرار گرفت. قطر هسته میسلیوم های تیمار شده با کلشیسین در مقایسه با شاهد تفاوت های قابل ملاحظه ای را نشان داد. این افزایش قطر هسته نشان دهنده افزایش DNA هسته ای و ایجاد اتوپلی پلوئیدی است. از میسلیوم های حاصل اسپان تهیه شد و برای ارزیابی برخی صفات مهم از اسپان های حاصل برای مایه کوبی کاه گندم استفاده شد. بعد از شروع مرحله میوه دهی عملکرد، رنگ، طعم و طول پایه و قطر کلاهک اندازه گیری شد. افزایش عملکرد به میزان ۸۲% نسبت به شاهد و افزایش قطر کلاهک و طول پایه مشاهده گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.