مقاله تاثیر عناصر روی و بور بر عملکرد و غلظت نیتروژن، فسفر و پتاسیم در دانه ذرت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر عناصر روی و بور بر عملکرد و غلظت نیتروژن، فسفر و پتاسیم در دانه ذرت دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر عناصر روی و بور بر عملکرد و غلظت نیتروژن، فسفر و پتاسیم در دانه ذرت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر عناصر روی و بور بر عملکرد و غلظت نیتروژن، فسفر و پتاسیم در دانه ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر عناصر روی و بور بر عملکرد و غلظت نیتروژن، فسفر و پتاسیم در دانه ذرت :

مقاله تاثیر عناصر روی و بور بر عملکرد و غلظت نیتروژن، فسفر و پتاسیم در دانه ذرت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۷ در کشاورزی پویا از صفحه ۱۳۳ تا ۱۵۳ منتشر شده است.
نام: تاثیر عناصر روی و بور بر عملکرد و غلظت نیتروژن، فسفر و پتاسیم در دانه ذرت
این مقاله دارای ۲۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دانه ذرت
مقاله عناصر پرمصرف
مقاله روی و بور

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی تاثیر عناصر روی و بور در غلظت و جذب عناصر نیتروژن، فسفر و پتاسیم در ذرت یک آزمایش مزرعه ای با پنج سطح روی (۰، ۱۵، ۳۰ و ۴۵ کیلوگرم در هکتار روی و محلول پاشی روی) و چهار سطح بور (۰، ۴ و ۸ کیلوگرم در هکتار بور و محلول پاشی بر)، به صورت فاکتوریل، در قالب طرح بلوک کامل تصادفی و در سه تکرار، در سال ۱۳۸۲ در نی ریز فارس انجام شد و رقم ذرت تحت آزمایش سینگل کراس ۴۰۱ در نظر گرفته شد. سطوح مختلف روی و بور تاثیری بر غلظت نیتروژن، فسفر و پتاسیم در دانه نداشتند ولی کاربرد تمام سطوح روی و بور باعث افزایش جذب نیتروژن و پتاسیم در دانه شد. مصرف روی به صورت خاکی، جذب فسفر در دانه را افزایش داد ولی محلول پاشی روی تاثیری بر آن نداشت. کاربرد ۴ کیلوگرم در هکتار و محلول پاشی اسید بریک، جذب فسفر در دانه را افزایش داد. کمترین جذب نیتروژن، فسفر و پتاسیم در دانه در سطوح بدون روی و نیز بور مشاهده گردید. وجود مقدار زیاد روی در خاک، کمک به افزایش غلظت و جذب نیتروژن در دانه در اثر مصرف بور نمود. بنابراین در سطح بالای روی، بین بور و نیتروژن اثر همیاری مشاهده شد. محلول پاشی بور کمک به افزایش غلظت و جذب نیتروژن در دانه، در اثر کاربرد روی نمود. مصرف بور در سطوح پایین روی تاثیری بر غلظت فسفر و پتاسیم در دانه نداشت ولی در سطح بالای روی باعث افزایش غلظت فسفر و پتاسیم در دانه شد. مصرف بور در هیچ یک از سطوح روی تاثیری بر جذب پتاسیم در دانه نداشت ولی در سطوح بالای روی جذب فسفر در دانه را افزایش داد. میزان زیاد روی در خاک، کمک به افزایش غلظت فسفر و پتاسیم و همچنین جذب فسفر در دانه در اثر مصرف بور نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.