مقاله بررسی اثر سن از شیر گیری بر عملکرد پروار بره های نر نژاد فراهانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر سن از شیر گیری بر عملکرد پروار بره های نر نژاد فراهانی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر سن از شیر گیری بر عملکرد پروار بره های نر نژاد فراهانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر سن از شیر گیری بر عملکرد پروار بره های نر نژاد فراهانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر سن از شیر گیری بر عملکرد پروار بره های نر نژاد فراهانی :

مقاله بررسی اثر سن از شیر گیری بر عملکرد پروار بره های نر نژاد فراهانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۷ در کشاورزی پویا از صفحه ۱۵۵ تا ۱۷۱ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر سن از شیر گیری بر عملکرد پروار بره های نر نژاد فراهانی
این مقاله دارای ۱۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سن از شیرگیری
مقاله صفات پروار
مقاله بره نژاد فراهانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق تاثیر سنین مختلف از شیرگیری بر عملکرد پروار بره های نر نژاد فراهانی مطالعه شد. بدین منظور تعداد ۱۶ راس بره نر در سنین ۴۵، ۶۰، ۷۵ و ۹۰ روزگی به طور تصادفی انتخاب، از شیرگرفته شده و به مدت ۹۰ روز پروار گردیدند. آزمایش در قالب طرح آزمایشی کاملا تصادفی با چهار سن از شیرگیری در چهار تکرار انجام شد. نتایج نشان داد که با افزایش سن از شیر گیری میانگین وزن نهایی، خوراک مصرفی روزانه، لاشه گرم و لاشه سرد به طور معنی داری افزایش یافت (P<0.05)، ولی در میانگین کل تغییرات وزن، وزن افت لاشه و درصد افت لاشه تفاوتی حاصل نگردید (P>0.05). از طرفی بین میانگین افزایش وزن روزانه در سنین ۴۵ و ۶۰، همچنین ۷۵ و ۹۰ روزگی تفاوتی دیده نشد (P<0.05). میانگین ضریب تبدیل غذایی سنین ۴۵، ۶۰ و ۷۵ روزگی اختلاف نداشت، ولی به طور معنی داری کمتر از سن از شیرگیری ۹۰ روزگی بود (P<0.05). با توجه به عدم تفاوت معنی دار کل تغییرات وزن، وزن افت لاشه و درصد افت لاشه در سنین مختلف از شیرگیری و نیز با توجه به یکسان بودن آماری ضریب تبدیل غذایی در سنین ۴۵، ۶۰ و ۷۵ روزگی و بهتر بودن این فراسنجه نسبت به سن از شیرگیری ۹۰ روزگی و از طرفی با احتساب صرفه اقتصادی ایجاد شده در اثر فروش شیر مازاد میش و کاهش تراکم دام در مرتع توصیه می گردد که بره های نر نژاد فراهانی در سن ۶۰ روزگی از شیرگرفته شده و وارد مرحله پروار گردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.