مقاله مقایسه تحمل به سرما و عملکرد دانه ارقام بهاره پیش سرمایی شده و ارقام پاییزه گلرنگ در منطقه فراهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تحمل به سرما و عملکرد دانه ارقام بهاره پیش سرمایی شده و ارقام پاییزه گلرنگ در منطقه فراهان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تحمل به سرما و عملکرد دانه ارقام بهاره پیش سرمایی شده و ارقام پاییزه گلرنگ در منطقه فراهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تحمل به سرما و عملکرد دانه ارقام بهاره پیش سرمایی شده و ارقام پاییزه گلرنگ در منطقه فراهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تحمل به سرما و عملکرد دانه ارقام بهاره پیش سرمایی شده و ارقام پاییزه گلرنگ در منطقه فراهان :

مقاله مقایسه تحمل به سرما و عملکرد دانه ارقام بهاره پیش سرمایی شده و ارقام پاییزه گلرنگ در منطقه فراهان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۷ در کشاورزی پویا از صفحه ۱۷۳ تا ۱۹۰ منتشر شده است.
نام: مقایسه تحمل به سرما و عملکرد دانه ارقام بهاره پیش سرمایی شده و ارقام پاییزه گلرنگ در منطقه فراهان
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گلرنگ
مقاله عملکرد دانه
مقاله تحمل به سرما
مقاله ارقام بهاره پیش سرمایی شده

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این مطالعه به منظور بررسی تحمل به سرما و مقایسه عملکرد دانه ارقام بهاره پیش سرمایی شده با ارقام پاییزه گلرنگ در پاییز سال زراعی ۸۵-۱۳۸۴ در مزرعه آموزشی – تحقیقاتی دانشگاه آزاد واحد اسلامی اجرا گردید. آزمایش در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار، انجام شد. ۲۸ رقم گلرنگ پاییزه و بهاره به ترتیب بنام های (پدیده، S-6-46، LRV-51-13، LRV-51-20، ۶۹۷، LRV-290، K.W.2، Yenice، LRV-51-11، K.C.72، K.A.72، IL-128، محلی مرند، L.S.P، IL-119، IL-111، محلی میاندوآب، ژیلا، uc-1، نبراسکا – ۱۰، رقم محلی اصفهان، اراک – ۲۸۱۱، FO2، داوری – ۲۸۱۱، ES.68، (IL-111(2، LSP(2) و LRV-51-51 استفاده شد. هر رقم در دو ردیف بصورت جوی و پشته و به طول ۵ متر کشت شد. صفاتی از قبیل تعداد شاخه های فرعی در هر گیاه، تعداد غوزه در گیاه، تعداد دانه در غوزه، وزن هزار دانه، درصد خسارت سرما و عملکرد دانه اندازه گیری شد. بیشترین مقدار عملکرد دانه با ۲۶۹۱ کیلوگرم در هکتار و کمترین مقدار عملکرد دانه با ۱۸۰۷ کیلوگرم در هکتار به ترتیب مربوط به ارقام ۶۹۷ و IL-111-(2) می باشد. مقایسه میانگین ها نشان داد که، رقم IL-111(2) با میانگین ۸۵۳۳ درصد سرمازدگی و رقم ۶۹۷ با میانگین ۲۳۳ درصد سرمازدگی به ترتیب حساس ترین و متحمل ترین ارقام نسبت به سرما بودند. مرحله ساقه دهی گلرنگ، از حساس ترین مراحل رشدی به سرما می باشد و در صورتیکه این مرحله با سرما مواجه شود باعث افزایش شدید خسارت سرماردگی می شود. با توجه به نتایج سایر طرح های تحقیقاتی که توسط نگارنده انجام شده است، به نظر می رسد کاشت گلرنگ پاییزه در این منطقه، قبل از ۱۵ مهرماه با خطر سرمازدگی مواجه خواهد شد. البته نوع رقم و مدیریت مزرعه، از قبیل تعداد دفعات آبیاری، مقدار و زمان مصرف کودهای شیمیایی خصوصا نیتروژن و غیره در افزایش یا کاهش درصد خسارت سرمازدگی گیاهان موثر می باشد. هدف از انجام این تحقیق بررسی مقدار تحمل به سرما در ارقام گلرنگ بهاره که قبلا تیمارهای سرمادهی بر روی بذر آنها انجام شده و مقایسه عکس العمل آنها با ارقام پاییزه گلرنگ تحت شرایط اقلیمی یکسان در منطقه مورد بررسی بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.