مقاله نظم اعداد در شعر خاقانی شروانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نظم اعداد در شعر خاقانی شروانی دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نظم اعداد در شعر خاقانی شروانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نظم اعداد در شعر خاقانی شروانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نظم اعداد در شعر خاقانی شروانی :

مقاله نظم اعداد در شعر خاقانی شروانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۷ در کاوش نامه زبان و ادبیات فارسی (کاوش نامه) از صفحه ۴۱ تا ۶۳ منتشر شده است.
نام: نظم اعداد در شعر خاقانی شروانی
این مقاله دارای ۲۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سبک شعر
مقاله شعر خاقانی
مقاله نظم اعداد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بررسی و تحلیل سبک شناسانه آثار ارزشمند ادبی، رویکردی علمی و روشمند در نقد ادبی و نظریه ادبیات است و در شناخت و معرفی اسلوب فردی پدید آورندگان هر اثر یا یک دوره تاریخی از اهمیت والایی برخوردار است. در این رویکرد، شناخت عناصر سبکی که کوچک ترین جزء و عامل سازنده سبک آن نیز محسوب می شود، هم از نظر شکل و هم به لحاظ عملکردی که در آثار ادبی بر عهده دارد، در نمایاندن گوشه هایی از جهان هنرمند و نگرش وی به جهان نقشی اساسی ایفا می کند.
هنرنمایی های خاقانی شروانی در قصایدش، از دیر باز به لحاظ صورت و محتوا مورد توجه بسیاری از شعرا، پژوهشگران و منتقدان قرار گرفته است. این بخش از اشعار او، علاوه بر مختصات سبک دوره، برخی مختصات سبک فردی را نیز دارد که شناخت آنها نیازمند مطالعات دقیق سبک شناختی است. یکی از این ویژگی ها و مختصات مهم زبانی، گزینش و به کارگیری منظم و متنوع اعداد است. این ویژگی زبانی، به دلیل بسامد بالای آن، به مرز نوآوری رسیده است؛ چرا که وی با ایجاد تناسبات متنوع میان اعداد، اهداف هنری و بلاغی خاصی دنبال می کند. این مقاله، جلوه های متنوع این نوآوری زبانی را به عنوان مختصه ای فردی در سبک قصیده سرایی خاقانی، بررسی کرده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.