مقاله بررسی تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد و اجزا عملکرد ارقام سویا در منطقه فراهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد و اجزا عملکرد ارقام سویا در منطقه فراهان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد و اجزا عملکرد ارقام سویا در منطقه فراهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد و اجزا عملکرد ارقام سویا در منطقه فراهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد و اجزا عملکرد ارقام سویا در منطقه فراهان :

مقاله بررسی تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد و اجزا عملکرد ارقام سویا در منطقه فراهان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در کشاورزی پویا از صفحه ۲۸۱ تا ۲۹۴ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد و اجزا عملکرد ارقام سویا در منطقه فراهان
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تاریخ کاشت
مقاله عملکرد
مقاله اجزای عملکرد
مقاله سویا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این آزمایش با هدف بررسی تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سویا در مزرعه آموزشی تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان واقع در غرب استان مرکزی، طی سال زراعی ۱۳۸۵ انجام شد. در این طرح که به صورت اسپلیت پلات و در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی انجام شد، عامل تاریخ کاشت در ۴ سطح، شامل ۳۱ اردیبهشت، ۱۰، ۲۰ و ۳۰ خردادماه به عنوان کرت اصلی و عامل رقم در سه سطح، شامل ویلیامز، GK و BP به عنوان پلات فرعی در ۴ تکرار لحاظ گردید. نتایج حاصل از جدول تجزیه واریانس نشان داد که هر دو عامل تاریخ کاشت و رقم و اثرات متقابل آنها بر تعداد غلاف در بوته، وزن هزاردانه و عملکرد دانه در سطح ۱درصد تاثیر معنی دار دارد و با تاخیر در کاشت، صفات مذکور، کاهش یافت ولی تعداد دانه در غلاف تغییری نکرد.بین ارقام مورد آزمایش، رقم ویلیامز از نظر تعداد غلاف در بوته، وزن هزاردانه و عملکرد نهایی بذر نسبت به دو رقم GK و BP برتری نشان داد. در مجموع، رقم ویلیامز در تاریخ کاشت اول (۲۳۱) با متوسط عملکرد ۱۶۶۸ کیلوگرم در هکتار نسبت به سایر تیمارها از اولویت برخوردار بوده است. اثر تاریخ کاشت و رقم بر درصد روغن و درصد پروتئین نیز معنی دار شده و با تاخیر در کاشت درصد روغن کاهش و درصد پروتئین افزایش یافت. بیشترین مقدار عملکرد روغن و پروتئین از تاریخ کاشت اول به دست آمده که ناشی از برتری عملکرد دانه در این تاریخ کاشت است. رقم ویلیامز از نظر درصد روغن و پروتئین نسبت به سایر ارقام برتری داشته، بیشترین مقدار عملکرد روغن و پروتئین از رقم ویلیامز در تاریخ کاشت اول به دست آمده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.