مقاله تاثیر سطوح مختلف سه نوع افزودنی میکروبی بر عملکرد جوجه شترمرغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سطوح مختلف سه نوع افزودنی میکروبی بر عملکرد جوجه شترمرغ دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف سه نوع افزودنی میکروبی بر عملکرد جوجه شترمرغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف سه نوع افزودنی میکروبی بر عملکرد جوجه شترمرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف سه نوع افزودنی میکروبی بر عملکرد جوجه شترمرغ :

مقاله تاثیر سطوح مختلف سه نوع افزودنی میکروبی بر عملکرد جوجه شترمرغ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در کشاورزی پویا از صفحه ۳۶۹ تا ۳۷۴ منتشر شده است.
نام: تاثیر سطوح مختلف سه نوع افزودنی میکروبی بر عملکرد جوجه شترمرغ
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پروبیوتیک
مقاله مخمر
مقاله بیوپلوس ۲ب
مقاله پروتکسین
مقاله جوجه شترمرغ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی سطوح مختلف سه نوع افزودنی میکروبی (بیوپلوس ۲ب، مخمر و پروتکسین) بر عملکرد جوجه شترمرغ، آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی در ۱۰ تیمار و ۳ تکرار و در ۳۰ واحد آزمایشی که هر واحد آزمایشی شامل ۵ قطعه جوجه شترمرغ از نژاد گردن سیاه آفریقایی که به طور تصادفی قرار داده شده بود ، به مدت شش هفته صورت گرفت. جیره های آزمایشی حاوی سه سطح بیوپلوس ۲ب (۰۰۴، ۰۰۸ و ۰۱۲ درصد)، سه سطح مخمر (۰۱، ۰۲ و ۰۳ درصد) و سه سطح پروتکسین (۰۰۱، ۰۰۲ و ۰۰۳ درصد) و یک گروه شاهد فاقد افزودنی میکروبی بوده اند. جیره های حاوی ۰۰۴ درصد بیوپلوس ۲ب و ۰۱ و ۰۳ درصد مخمر در آخر هفته ششم در بین سایر جیره ها به طور معنی داری موجب افزایش وزن بیشتری گردیدند. در انتهای هفته ششم، کمترین مقدار مصرف خوراک در رابطه با جیره حاوی ۰۰۳ درصد پروتکسین، در مقابل شاهد با بیشترین مقدار مصرف خوراک دیده شد. به طور معنی داری، بهترین ضریب تبدیل خوراک در آخر هفته ششم در رابطه با جیره های حاوی ۰۱ و ۰۳ درصد مخمر و ۰۰۴ درصد بیوپلوس ۲ب دیده شد و بعد از جیره های فوق، جیره حاوی ۰۰۳ درصد پروتکسین مقام دوم را از نظر بهترین ضریب تبدیل غذایی احراز نمود. به طور کلی از سه نوع افزودنی میکروبی مورد آزمایش در این طرح تحقیقاتی می توان به طور جداگانه، استفاده از ۰۰۴ درصد بیوپلوس ۲ب، ۰۱ درصد مخمر و ۰۰۳ درصد پروتکسین را در تغذیه جوجه های شترمرغ، توصیه نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.