مقاله تغییرات ناشی از تنش خشکی و آسکوربات خارجی روی پارامترهای رشد و قندهای محلول در گیاه انیسون (.Pimpinella anisum L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات ناشی از تنش خشکی و آسکوربات خارجی روی پارامترهای رشد و قندهای محلول در گیاه انیسون (.Pimpinella anisum L) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات ناشی از تنش خشکی و آسکوربات خارجی روی پارامترهای رشد و قندهای محلول در گیاه انیسون (.Pimpinella anisum L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات ناشی از تنش خشکی و آسکوربات خارجی روی پارامترهای رشد و قندهای محلول در گیاه انیسون (.Pimpinella anisum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات ناشی از تنش خشکی و آسکوربات خارجی روی پارامترهای رشد و قندهای محلول در گیاه انیسون (.Pimpinella anisum L) :

مقاله تغییرات ناشی از تنش خشکی و آسکوربات خارجی روی پارامترهای رشد و قندهای محلول در گیاه انیسون (.Pimpinella anisum L) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در دانش زیستی ایران از صفحه ۳۷ تا ۴۶ منتشر شده است.
نام: تغییرات ناشی از تنش خشکی و آسکوربات خارجی روی پارامترهای رشد و قندهای محلول در گیاه انیسون (.Pimpinella anisum L)
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تنش خشکی
مقاله تنش اکسیداتیو
مقاله آسکوربات خارجی
مقاله رشد
مقاله قندهای محلول
مقاله انیسون

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تنش خشکی باعث تحریک ساخته شدن گونه اکسیژن فعال در بافت های گیاهی می شود. انیسون یکی از گیاهان بسیار معطر دارویی است که ارزش صادراتی فراوانی دارد. در این پژوهش، آسکوربات با هدف اهمیت کنترل تنش اکسیداتیو، در تحمل به کمبود آب بکار گرفته شد و تغییرات رشد و میزان قندهای محلول روی گیاه رشد یافته انیسون بررسی گردید. در طی یک مطالعه گلدانی، تنش خشکی بر اساس ظرفیت زراعی در سه سطح ۲۵، ۶۰ و ۱۰۰ درصدی و آسکوربات با غلظت ۱۴ mM به صورت مه پاشی اعمال گردید. طبق نتایج تحت تنش متوسط (۶۰%) و شدید (۲۵%)، رشد محدود گشته، نسبت وزن خشک ریشه به اندام هوایی، افزایش یافت. آسکوربات میزان این نسبت را کاهش داد و موجب افزایش رشد شد. به موازات کاهش پتانسیل آبی، قندهای محلول در اندام های گیاهی زیاد گشته که با تیمار آسکوربات از میزان آن کاسته شد. بنابر نتایج بدست آمده در این پژوهش، آسکوربات اگزوژن توانست با مکانیسم های مختلفی توانایی گیاه انیسون را در پاسخ به تنش خشکی افزایش دهد و اثر محافظتی در برابر اکسیداسیون حاصل از خشکی داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.