مقاله مقدمه ای بر زیست شناسی لاک پشت فراتی Refetus euphraticus در استان خوزستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقدمه ای بر زیست شناسی لاک پشت فراتی Refetus euphraticus در استان خوزستان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقدمه ای بر زیست شناسی لاک پشت فراتی Refetus euphraticus در استان خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقدمه ای بر زیست شناسی لاک پشت فراتی Refetus euphraticus در استان خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقدمه ای بر زیست شناسی لاک پشت فراتی Refetus euphraticus در استان خوزستان :

مقاله مقدمه ای بر زیست شناسی لاک پشت فراتی Refetus euphraticus در استان خوزستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در دانش زیستی ایران از صفحه ۱۵ تا ۲۷ منتشر شده است.
نام: مقدمه ای بر زیست شناسی لاک پشت فراتی Refetus euphraticus در استان خوزستان
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زیست شناسی
مقاله لاک پشت فراتی
مقاله Refetus euphraticus
مقاله استان خوزستان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لاک پشت فراتی با نام علمی Rafetus euphraticus از لاک پشتان آبزی خانواده Trionychidae است. در این تحقیق که در سال های ۸۷ – ۱۳۸۶ انجام شد، تعداد ۳۲ لاک پشت فراتی از زیستگاه های مختلف این جانور در استان خوزستان جمع آوری و مورد مطالعات زیستی و مورفومتریک قرار گرفت. لاک این جانور بر خلاف سایر لاک پشت ها، نرم و دارای لبه های نرم و انعطاف پذیر است. کاراپاس آن ها، گرد تا بیضوی، در نابالغین، سبز زیتونی با خال های زرد، کرم یا سفید است؛ اما در بالغین، بدون علامت یا با خال های معدود تیره است. سر لاک پشت فراتی تقریبا عریض و پوزه لوله مانندش، کوتاه و کلفت است که به وسیله لب های گوشتی پوشیده شده است و دارای گردن دراز و قابل انعطاف است. تمام انگشتان پاهای جلو و عقب، پرده دارند و تنها سه انگشت داخلی پاهای جلو و عقب، دارای چنگال هستند. رژیم غذایی گوشت خواری دارند. در هر سال حداقل بین ۵ – ۴ تخم می گذارند. میانگین قطر تخم های به دست آمده ۲۸۹۵ میلی متر بوده است. نتایج آماری نشان داد که هیچ گونه تفاوت معنی داری بین صفات مختلف در دو جنس نر و ماده مشاهده نمی شود. بیشترین فراوانی نسبی مربوط به وزن لاک پشت های فراتی صید شده (۵۷۵ درصد) تا ۵ کیلوگرم بوده است. بیشترین فراوانی نسبی طول کاراپاس (۲۴ درصد) در فاصله ۴۰ – ۳۰ سانتی متری بود. بیشترین فراوانی نسبی عرض کاراپاس (۳۱ درصد)، بیشترین فراوانی نسبی طول پلاسترون (۲۸ درصد) و بیشترین فراوانی نسبی عرض پلاسترون (۲۱ درصد) در فاصله ۳۰ – ۲۵ سانتی متری بود. همچنین، بیشترین فراوانی نسبی مربوط به صفت طول انتهای پلاسترون تا انتهای دم (۴۶ درصد) در فاصله ۱۵ – ۵ سانتی متری و بیشترین فراوانی نسبی طول انتهای پلاسترون تا ابتدای کلواک (۱۹ درصد) در فاصله ۱۲۵ – ۱۰ سانتی متری بوده است. در این تحقیق نسبت لاک پشت های نر به ماده۱ به ۰۷ برآورد گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.