مقاله بررسی آنالیز رشد گلرنگ بهاره و تاثیر آن بر عملکرد در شرایط آب و هوایی اراک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی آنالیز رشد گلرنگ بهاره و تاثیر آن بر عملکرد در شرایط آب و هوایی اراک دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آنالیز رشد گلرنگ بهاره و تاثیر آن بر عملکرد در شرایط آب و هوایی اراک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آنالیز رشد گلرنگ بهاره و تاثیر آن بر عملکرد در شرایط آب و هوایی اراک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آنالیز رشد گلرنگ بهاره و تاثیر آن بر عملکرد در شرایط آب و هوایی اراک :

مقاله بررسی آنالیز رشد گلرنگ بهاره و تاثیر آن بر عملکرد در شرایط آب و هوایی اراک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در یافته های نوین کشاورزی از صفحه ۱۳۵ تا ۱۵۳ منتشر شده است.
نام: بررسی آنالیز رشد گلرنگ بهاره و تاثیر آن بر عملکرد در شرایط آب و هوایی اراک
این مقاله دارای ۱۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گلرنگ
مقاله تاریخ کاشت
مقاله تراکم بوته
مقاله نیتروژن
مقاله آنالیز رشد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این مطالعه به منظور بررسی تاثیر تاریخ کاشت، تراکم بوته و سطوح مختلف کود نیتروژن برآنالیز رشد گلرنگ بهاره و تاثیر آن بر عملکرد محصول در سال زراعی ۸۷ بر روی رقم محلی اصفهان در مزرعه تحقیقاتی شهرک دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک اجرا شد. آزمایش به صورت فاکتوریل اسپیلت پلات در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در ۴ تکرار و ۴۸ کرت اجرا شد. تیمارها شامل دو تاریخ کاشت ۲۰ اردیبهشت و۲۰ خرداد (کشت تاخیری) و سطوح مختلف کود نیتروژن شامل ۴۶، ۹۲ و ۱۳۸ کیلوگرم در هکتار و دو تراکم ۴۰۰ و ۸۰۰ هزار بوته در هکتار بود که تراکم ۸۰۰ هزار بوته در هکتار به صورت دو ردیف کاشت در طرفین پشته انجام شد. برای تعیین شاخص های رشد با استفاده از نمونه برداری هر ۱۵ روز یکبار از مرحله ۶ برگی (حالت روزت) تا زمان برداشت اندازه گیری شد. روند تغییرات تجمع ماده خشک طی فصل رشد حاکی از آن بودکه تجمع ماده خشک تا حدود ۷۰۰ درجه روز – رشد به صورت خطی بوده و پس ازآن با ریزش برگها در پایان فصل رشد سیر نزولی پیدا کرد. همجنین بالاترین میزان عملکرد دانه مربوط به تاریخ کاشت ۲۰ اردیبهشت ماه، مصرف ۹۲ کیلوگرم نیتروژن و تراکم گیاهی ۸۰۰ هزار بوته در هکتار با میانگین ۳۰۵۰ کیلوگرم در هکتار بود. بالاترین میزان عملکرد روغن ۸۲۱۱۷ کیلوگرم در هکتار مربوط به تیمار تاریخ کاشت ۲۰ اردیبهشت، ۹۲ کیلوگرم نیتروژن و تراکم ۸۰۰ هزار بوته در هکتار به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.