چارچوب مبانی نظری وپیشینه پژوهش افسردگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 چارچوب مبانی نظری وپیشینه پژوهش افسردگی دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد چارچوب مبانی نظری وپیشینه پژوهش افسردگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز چارچوب مبانی نظری وپیشینه پژوهش افسردگی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی چارچوب مبانی نظری وپیشینه پژوهش افسردگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن چارچوب مبانی نظری وپیشینه پژوهش افسردگی :

مشخصات این متغیر:

منابع: دارد

پژوهش های داخلی و خارجی: دارد

کاربرد این مطلب: منبعی برای فصل دوم پژوهش، استفاده در بیان مسئله و پیشینه تحقیق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمی پژوهشی، استفاده در تحقیق و پژوهش ها، استفاده آموزشی و مطالعه آزاد، آشنایی با اصول روش تحقیق دانشگاهی

تعداد صفحه: ۱۹صفحه

نوع فایل:word

توضیحات از متن فایل

مبانی نظری افسردگی

مقدمه

ارتباط میان تن و روان از زمان های دور یعنی از ۱۰۰۰۰ سال پیش از میلاد مورد توجه بوده است. یکی از عواملی که بر سلامت روانی تأثیر می گذارد، بستری شدن در بیمارستان می باشد که به علت تغییر در الگوی معمول زندگی واکنش های گوناگونی را به دنبال دارد. گاهی بستری شدن، می تواند سبب افزایش
واکنش های روانی فرد شود. افسردگی و اضطراب از شایع ترین اختلال های روانی هستند که افراد و جوامع را در سرتاسر جهان تحت تأثیر قرار می دهند. بررسی های گوناگون درباره میزان شیوع افسردگی و اضطراب برآورده های متفاوتی را از میزان شیوع این اختلال ها ارائه نموده است. برخی از بررسی ها میزان شیوع افسردگی را در طول عمر افراد حدود ۲۵-۱۰درصد گزارش کرده اند( کاپلان، سادوک،۱۹۹۴).

گروه دیگری میزان شیوع افسردگی را در مردان ۱۶-۶/۲درصد و در زنان ۲۴-۷/۶درصد گزارش نموده اند ( بروکینگ، ریتر و توماس، ۱۹۹۲). هم چنین میزان شیوع اضطراب و افسردگی در سطح جامعه به ترتیب۱۸-۱۴درصد و میزان شیوع اضطراب و افسردگی در مراجعین مراکز اورژانس ۹-۷ درصدگزارش شده است( سارتوریوس،۱۹۹۳).

میزان شیوع نقطه ای افسردگی در ایران،۷/۵۳-۸۷/۱۱درصد می باشد. زنان با شیوع ۵/۳۰درصد بیش از مردان با شیوع ۲/۱۹درصد دچار اختلال های اضطرابی می شوند( کاپلان، سادوک،۱۹۹۴).

در ایران نیز مطالعاتی در زمینه شیوع افسردگی در نوجوانان انجام شده است. نتایج به دست آمده از (شجاعی زاده و رضا فیانیانی، ۱۳۸۰) که با استفاده از مقیاس افسردگی زونگ بر روی ۲۴ دانش آموز مقطع پیش دانشگاهی شهر کازرون به عمل آمد، نشان داد که ۸/۲۸ درصد از این دانش آموزان دارای افسردگی خفیف، ۶/۹ در صد دارای افسردگی متوسط،۳/۳ درصد دارای افسردگی شدید و ۳/۱ درصد دارای افسردگی عمیق بودند. اگر چه تخمین حاصل از این داده ها دامنه وسیعی را در بر می گیرد، اما به هر حال افسردگی در کودکان و نوجوانان یک معضل بهداشت روانی مهم است که در حال گسترش و شیوع است. این در حالی است که تلاش های صورت گرفته با درمان این مشکل متناسب نبوده است.(علاقه بندراد و فرهی،۱۳۸۰).

عوامل بی شماری با شروع، مدت و عود افسردگی زودرس، در ارتباط هستند. از جمله این عوامل، می توان از شاخص های جمعیت شناختی مانند سن، جنس و وضعیت اقتصادی- اجتماعی نام برد(دانش منفرد،۱۳۸۰). به نظر می رسد تفاوت های مربوط به جنس در میزان شیوع افسردگی مؤثر باشند.

دختران در نوجوانی از استعداد بیشتر برای ابتلا به اختلالات خلقی و افسرده گون برخوردارند. بررسی های اخیر نشان می دهد که احتمال ابتلا زنان به افسردگی دو برابر مردان است. هم چنین میزان وقوع افسردگی در دختران در مقایسه با پسران تقریباً دو به یک است. ممکن است این تفاوت ناشی از عوامل چندگانه زیستی، روانی، اجتماعی و شناختی باشد.

منابع فارسی

احمدی،جمشید(۱۳۷۲). بررسی میزان افسردگی در دانشجویان دانشگاه شیراز مجله دانشجو و پژوهش.شماره دوم، ص۲-۴

برنز، دیوید(۱۹۸۹). شناخت درمانی افسردگی. ترجمه، مهدی قراچه داغی(۱۳۶۸).تهران:خانم۱۱ک۰

پاول و لیندزی(۱۹۹۹). تشخیص و درمان اختلالات روانی بزرگسالان در روان شناسی بالینی. ترجمه محمدرضا نیکو و هامایک آوادیس یانس(۱۳۷۹). تهران: سخن

پورشهباز،عباس(۱۳۷۲).مقایسه روان سازه های مربوط به عود بیماران افسرده، باسابقه عود، بدون عود در افراد بهنجار.فصلنامه،افسردگی اساسی،دوره۱۲،شماره۲.

حنا سابزاده اصفهانی، مریم(۱۳۷۸) بررسی کارایی درمان شناختی رفتاری روی نگرهای ناسالم و علایم افسردگی در نوجوانان مبتلا به اختلالات افسردگی( مطالعه تک موردی). پایان نامه کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی، تهران: انستیتو روانپزشکی تهران، دانشگاه علوم پزشکی ایران.

خاکی،ناصر(۱۳۷۹).کارشناسی ارشد،دانشگاه تربیت معلم،دانشکده علوم تربیتی.

دانش منفرد، فاطمه(۱۳۸۰). بررسی ارتباط نگرش های ناکار آمد و بروز نشانه های افسردگی در نوجوانان شهر تهران. پایان نامه کارشناسی ارشد روان شناسی بالینی تهران: انستیتو روان پزشکی، تهران: دانشگاه علوم پزشکی ایران.

داویدیان، هاراطون(۱۳۸۸).شناخت وبیان حالات افسردگی در بیماران ایرانی.

دلاور(۱۳۸۹).احتمالاًت وآمار کاربردی،در روان شناسی وعلوم تربیتی.تهران،انشارات رشد(۱۳۹۰).

سرمد،زهره وبازرگان هرندی،عباس(۱۳۷۶).روش های تحقیق درعلوم رفتاری، نشر آگه،تهران.

شجاعی زاده، داوود و رصافیانی، حمید رضا(۱۳۸۰). بررسی میزان شیوع افسردگی و عوامل مؤثر بر آن در دانش آموزان پسر مقطع پیش دانشگاهی شهرستان کازرون در سال تحصیلی ۷۹-۱۳۸۰. فصلنامه پژوهشی توان بخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توان بخشی. شماره ششم و هفتم.

شورکی، مصطفی(۱۳۷۹). رهایی از افسردگی. تهران: ارجمند.

علاقه بندراد،جواد(۱۳۸۰).اختلال سلوک ورفتار ضد اجتماعی.

قریشی،ظهیر الدین(۱۳۸۷).

کاپلان و سادوک(۱۹۹۴). خلاصه روان پزشکی علوم رفتاری و روان پزشکی بالینی.ترجمه نصرت اله پورافکاری.۱۳۷۹. تهران: شهر آب.

میلانی فر(۱۳۸۳).روان شناسی مشاوره.

نوربالا،احمدعلی(۱۳۷۸).افسردگی زنان.

منابع غیر فارسی

-Alexis Boro and Sheryl haut (2003). Medical comorbidities in the treatment of epilepsy. Epilepsy & Behaver. 4: 52-512.

Andreoli TE, Carpenter CCJ, Griggs RC, Loscalzo J. Cecill Essential of Medicine. 5th 11111 New York: W.B. Saunders; 2001.

Beck,A.T.(1967).Cognitive therapy and the emotional disorders,New York: ternational

Beyenburg S, Mitchell AJ, Schmidt D, Elger CE, Reuber M. Aچارچوب مبانی نظری وپیشینه پژوهش افسردگیiety in patients with epilepsy: systematic review and suggestions for clinical management. Epilepsy Behav 2005;7:161-71.

Birmaher,B,Ryan.N.D.Williamson.D.E.Brent.D.A.Kaufman.J.Dahl,R.E.,Perel,J.Nelson .B(1996)’’Childern and Adolescent Depression:A Review of the 10 Years. Part.’’Journal of American Academy of Child and Adolescent psychiatry, Vol.35 pp:427-435.

– Blumer D, Montouris G & Hermann B. Psychiatric morbidity in seizure patients on a neurodiagnostic monitoring unit. J Neuropsychiatry Clin Neurosci 1995;7:445-56.


  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.