مقاله بررسی وجود مایکوپلاسما هومینیس و اوره آپلاسما اوره آلیتیکوم در مایع منی مردان نابارور مراجعه کننده به پژوهشکده رویان در سال ۱۳۸۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وجود مایکوپلاسما هومینیس و اوره آپلاسما اوره آلیتیکوم در مایع منی مردان نابارور مراجعه کننده به پژوهشکده رویان در سال ۱۳۸۷ دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وجود مایکوپلاسما هومینیس و اوره آپلاسما اوره آلیتیکوم در مایع منی مردان نابارور مراجعه کننده به پژوهشکده رویان در سال ۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وجود مایکوپلاسما هومینیس و اوره آپلاسما اوره آلیتیکوم در مایع منی مردان نابارور مراجعه کننده به پژوهشکده رویان در سال ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وجود مایکوپلاسما هومینیس و اوره آپلاسما اوره آلیتیکوم در مایع منی مردان نابارور مراجعه کننده به پژوهشکده رویان در سال ۱۳۸۷ :

مقاله بررسی وجود مایکوپلاسما هومینیس و اوره آپلاسما اوره آلیتیکوم در مایع منی مردان نابارور مراجعه کننده به پژوهشکده رویان در سال ۱۳۸۷ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در اردیبهشت ۱۳۸۹ در علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران) از صفحه ۱۴ تا ۲۶ منتشر شده است.
نام: بررسی وجود مایکوپلاسما هومینیس و اوره آپلاسما اوره آلیتیکوم در مایع منی مردان نابارور مراجعه کننده به پژوهشکده رویان در سال ۱۳۸۷
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مایکوپلاسما هومینیس
مقاله اوره آپلاسما اوره آلیتیکوم
مقاله مردان نابارور

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: عفونتهای ناشی از اوره آپلاسما و مایکوپلاسماهای تناسلی می تواند تاثیرات منفی بر سلامت تناسلی مردان داشته و به ناباروری و نازایی منتهی گردد. هدف از این تحقیق، بررسی وجود مایکوپلاسما هومینیس و اوره آپلاسما اوره آلیتیکوم و تعیین شیوع این دو باکتری در نمونه های مایع منی مردان نابارور مراجعه کننده به پژوهشکده رویان بود.
روش کار: این مطالعه یک مطالعه توصیفی بود. نمونه های مایع منی از ۲۲۰ مرد نابارور اخذ و سریعا به محیط کشت PPLO broth تلقیح گردیده و بلافاصله به آزمایشگاه منتقل شد. نمونه ها پس از فیلتراسیون با فیلترهای ۰۴۵mm، به محیطهای اختصاصی Arginine PPLO broth و Urea PPLO broth انتقال داده شدند. پس از مشاهده تغییر رنگ، کشت مجددی از این محیطها بر روی محیطهای اختصاصی PPLO agar انجام پذیرفت. تمام محیطها در دمای ۳۷oC و در جار حاوی گاز کربنیک نگهداری شدند. تجزیه – تحلیل داده ها توسط آزمون های آماری از قبیل: ANOVA، روش Post Hoc (LSD) Test، Crosstabs و Chi-Square با استفاده از نرم افزار SPSS-16 انجام پذیرفت و در صورتی که P<0.05 بود، از لحاظ آماری معنی دار تلقی شد.
یافته ها: از مجموع ۲۲۰ نمونه بررسی شده، ۷ مورد (
۳۲ درصد) از نمونه ها فقط از نظر مایکوپلاسما هومینیس، ۶۱ مورد (۲۷۷ درصد) فقط از نظر اوره آپلاسما اوره آلیتیکوم و ۱۱ مورد (۵ درصد) نیز از نظر هردو باکتری مثبت بودند. بنابراین، ۷۹ مورد (۳۵۹ درصد) از کل نمونه ها حداقل از نظر یک باکتری مثبت بودند و به طور کلی ۱۸ مورد (۸۲ درصد) مایکوپلاسما هومینیس و ۷۲ مورد (۳۲۷ درصد) اوره آپلاسما اوره آلیتیکوم از نمونه ها جدا شد. در بررسی پارامتر های اسپرم، pH در دو گروه «فقط اوره آپلاسما اوره آلیتیکوم مثبت» و «هردو باکتری مثبت»، نسبت به گروه «هر دو باکتری منفی»، پایینتر بود به ترتیب: (P=0.031) و (P=0.006) همچنین میانگین قدرت تحرک اسپرمها در گروه «هر دو باکتری مثبت» نسبت به گروه «فقط اوره آپلاسما اوره آلیتیکوم مثبت»، پایینتر بود (P=0.032).
نتیجه گیری: با توجه به نتایج این تحقیق، درصد نسبتا بالایی از مردان نابارور به این باکتریها آلوده بوده اند و با توجه به اینکه در صورت عدم تشخیص و درمان، این عفونتها می توانند به PID و ناباروری منجر شوند و چون سایر روش های تشخیصی مانند PCR پرهزینه می باشد، تشخیص و جداسازی این باکتریها از طریق روش کشت در مردان نابارور فاقد علایم بالینی، ضروری به نظر می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.