مقاله اثر حفاظتی سیمواستاتین در آسیب ناشی از ایسکمی – رپرفیوژن کلیه و نقش کانال های پتاسیمی حساس به آدنوزین تری فسفات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر حفاظتی سیمواستاتین در آسیب ناشی از ایسکمی – رپرفیوژن کلیه و نقش کانال های پتاسیمی حساس به آدنوزین تری فسفات دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر حفاظتی سیمواستاتین در آسیب ناشی از ایسکمی – رپرفیوژن کلیه و نقش کانال های پتاسیمی حساس به آدنوزین تری فسفات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر حفاظتی سیمواستاتین در آسیب ناشی از ایسکمی – رپرفیوژن کلیه و نقش کانال های پتاسیمی حساس به آدنوزین تری فسفات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر حفاظتی سیمواستاتین در آسیب ناشی از ایسکمی – رپرفیوژن کلیه و نقش کانال های پتاسیمی حساس به آدنوزین تری فسفات :

مقاله اثر حفاظتی سیمواستاتین در آسیب ناشی از ایسکمی – رپرفیوژن کلیه و نقش کانال های پتاسیمی حساس به آدنوزین تری فسفات که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در اردیبهشت ۱۳۸۹ در علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران) از صفحه ۷ تا ۱۳ منتشر شده است.
نام: اثر حفاظتی سیمواستاتین در آسیب ناشی از ایسکمی – رپرفیوژن کلیه و نقش کانال های پتاسیمی حساس به آدنوزین تری فسفات
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ایسکمی – رپرفیوژن
مقاله کانالهای KATP
مقاله سیمواستاتین
مقاله کلیه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: اختلال عملکرد کلیه به دنبال آسیب ناشی از ایسکمی – رپرفیوژن، مشکل شایعی در جراحیهای عروق کلیه یا در پیوند کلیه می باشد. مدارکی وجود دارد که استاتین ها که مهار کننده HMG-COA ردوکتاز هستند، اثرات حفاظتی برای کلیه در مقابل آسیب ایسکمی – رپرفیوژن دارند اما مکانیسم دقیق اثر محافظتی استاتین ها درست شناخته نشده است. در این مطالعه آزمایش شد چطور سیمواستاتین آسیب ایسکمی رپرفیوژن کلیه را کاهش می دهد. به علاوه ما با استفاده از گلی بن کلامید که آنتاگونیست اختصاصی کانالهای پتاسیمی می باشد، تحقیق کردیم که چگونه اثر محافظتی سیمواستاتین ناشی از فعالیت کانالهای پتاسیمی حساس به آدنوزین تری فسفات می باشد.
روش کار: در مطالعه تجربی موش های صحرایی بالغ نر نژاد ویستار با وزن ۲۰۰-۱۵۰ گرم بعد از برداشتن کلیه راست در همه نمونه ها بصورت اتفاقی به ۵ گروه ۷تایی تقسیم شدند. گروه شاهد جراحی، گروه ایسکمی – رپرفیوژن (I/R)، گروهی که قبل از I/R با سیمواستاتین به مقدار ۲۰mg/kg در هر روز به مدت سه روزتوسط گاواژ درمان شدند، گروهی که قبل از I/R گلی بن کلامید دریافت کردند و گروه سیمواستاتین + گلی بن کلامیدI/R+. ایسکمی – رپرفیوژن با بستن شریان کلیه چپ به مدت ۴۵ دقیقه و خونرسانی مجدد به مدت ۲ ساعت انجام شد. مقایسه آماری با استفاده از تستهای One Way ANOVA، Mann-Whitney Test و Tukey مورد تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: در گروه I/R میزان اوره و کراتینین سرم به عنوان شاخصهای آسیب سلولهای کلیوی نسبت به گروه شاهد جراحی افزایش معنی دار نشان داد در صورتیکه درمان با سیمواستاتین بصورت معنی دار این شاخصها را کاهش داد و همچنین سیمواستاتین آسیب بافتی را هم نسبت به گروه ایسکمی رپرفیوژن کاهش داد (P-value <0.05). این اثرات حفاظتی سیمواستاتین توسط گلی بن کلامید به عنوان مهار کننده کانالهای KATP کاهش نشان داد (P-value <0. 01).
نتیجه گیری: سیمواستاتین مهار کننده HMG-COA ردوکتاز اثر محافظتی برای کلیه در مقابل آسیب ایسکمی رپرفیوژن دارد که این اثر وابسته به خواص کاهنده چربی این ماده نمی باشد. این اثر محافظتی از طریق کانالهای پتاسیمی حساس به آدنوزین تری فسفات صورت می گیرد و گلی بن کلامید به عنوان مهار کننده این کانالها اثرات مفید سیمواستاتین را کاهش می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.