پاورپوینت بررسی صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت بررسی صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک) دارای ۲۵ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت بررسی صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پاورپوینت بررسی صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک)۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت بررسی صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت بررسی صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک) :

پاورپوینت بررسی صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر phونمک ) در ۲۵اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx

صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن :

اثر phونمک

صمغ ها

صمغ ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول هایی با ویسکوزیته ی بالا در غلظت های پائین تولید کنند. صمغ ها به طور وسیع در صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عوامل سوسپانسه کننده مورد استفاده قرار می گیرند.

صمغ های ترشحی

صمغ های جلبکی

صمغ های دانه ای

صمغ های میکروبی

مشتقات نشاسته و سلولز

تمامی صمغ ها ملکولهای هیدروفیلیک دارند.

مولکول های پلی ساکاریدی خطی فضای بیشتری را اشغال می کنند و ویسکوزتر از مولکول های بسیار انشعابی با همان وزن مولکولی هستند.

ترکیبات انشعابی آسانتر ژل تشکیل می دهند و پایدار تر هستند

پلی ساکاریدهای خنثی فقط به طور جزئی تحت تاثیر PH قرار می گیرند و هم چنین نمک ها در غلظت کم اثر کمی بر روی آن ها دارند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.