مقاله ثبت دگرسویی آستانه های پاسخ پایدار شنوایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ثبت دگرسویی آستانه های پاسخ پایدار شنوایی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ثبت دگرسویی آستانه های پاسخ پایدار شنوایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ثبت دگرسویی آستانه های پاسخ پایدار شنوایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ثبت دگرسویی آستانه های پاسخ پایدار شنوایی :

مقاله ثبت دگرسویی آستانه های پاسخ پایدار شنوایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در اردیبهشت ۱۳۸۹ در علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران) از صفحه ۶۶ تا ۷۸ منتشر شده است.
نام: ثبت دگرسویی آستانه های پاسخ پایدار شنوایی
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پاسخ شنوایی پایدار
مقاله کانال ثبت EEG
مقاله میزان تکرار
مقاله فرکانس مرکزی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: پاسخ شنوایی پایدار (ASSR) عبارتست از نوسانی در پتانسیل الکتریکی که از اسکالپ ثبت می شود. مطالعه حاضر، تاثیرات احتمالی ناشی از جابجایی کانال ثبت EEGبر آستانه های پاسخ ۴۰ هرتز و زمان ثبت آن را مورد ارزیابی و مقایسه قرار داده است.
روش کار: در این مطالعه مقطعی، ۳۰ فرد با شنوایی هنجار (آستانه های ۵۰۰ تا ۴۰۰۰ هرتز کمتر از ۱۵ دسی بلHL در محدوده سنی ۱۸ تا ۳۰ سال پس از تکمیل رضایت نامه کتبی وارد مطالعه شدند. افراد راست دست انتخاب شدند. محرکهای چرپ جدید با استفاده از یک سیستم دو کاناله ثبت پتانسیلهای برانگیخته، سیستم Eclipse، از طریق گوشیهای داخلی به گوش راست ارایه شد. آستانه فرکانس های مرکزی (۰۵، ۱، ۲ و ۴ کیلوهرتز) و زمان کلی ثبت آنها در آرایش همان سویی (ثبت از کانال EEG راست) و دگرسویی (ثبت از کانال EEG چپ) نسبت به گوش تحریکی، در میزان تکرار ۴۰ هرتز ارزیابی گردید و در بین ۳۰ نفر معدل گیری شد. جهت مقایسه میانگین آستانه ها در بین کانال ها در هر فرکانس، از آنالیز واریانس یک راهه بین گروهی استفاده شد. جهت مقایسه میانگین زمان های ثبت پاسخ در بین کانال ها، از آزمون t زوج استفاده شد.
یافته ها: نتایج نشان داد که آستانه ها و زمان های ثبت ۴۰ASSR هرتز دگرسویی، به ترتیب بهتر و کوتاهتر از موارد همان سویی بود.
نتیجه گیری: مطالعه حاضر نشان داد که برای ارزیابی عینی آستانه های شنوایی در افراد بزرگسال بیدار با شنوایی هنجار به کمک ASSR، احتمالا ثبت های دگرسویی با ۴۰ RF هرتز ابزار مناسب تری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.