مقاله بررسی تغییرات میکروبی پنیر پوستی طی دوره رسیدن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات میکروبی پنیر پوستی طی دوره رسیدن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات میکروبی پنیر پوستی طی دوره رسیدن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات میکروبی پنیر پوستی طی دوره رسیدن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات میکروبی پنیر پوستی طی دوره رسیدن :

مقاله بررسی تغییرات میکروبی پنیر پوستی طی دوره رسیدن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در علوم غذایی و تغذیه از صفحه ۸۵ تا ۹۱ منتشر شده است.
نام: بررسی تغییرات میکروبی پنیر پوستی طی دوره رسیدن
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پنیر پوستی
مقاله دوره رسیدن
مقاله خصوصیات میکروبی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: این مطالعه در راستای تهیه فرآورده سالم از شیر و بررسی دانش بومی در تهیه و سالم سازی پنیر نوع پوستی انجام گرفت. پنیر پوستی شناخته شده ترین و معروفترین پنیر سنتی ناحیه شرقی ایرن است که بدون افزودن هیچ گونه استارتر و از شیر خام تهیه می شود. مساله مهم در تولید این محصول احتمال آلودگی آن به انواع میکروب های بیماریزا می باشد. در شرایط محلی برای سالم سازی، پنیر حداقل به مدت یک ماه درون پوست نگهداری شده و بدون آگاهی از وضعیت آلودگی مصرف می گردد.
مواد و روش ها: نمونه های پنیر پوستی با استفاده از شیر خام گوسفند و مایه پنیر آنزیمی در محل ایل سنگسر و طبق عرف تهیه شدند. با توجه به اینکه شیر خام بود به آن کشت آغازگر یا کلرور کلسیم اضافه نشد. در این تحقیق ویژگی های میکروبیولوژیکی پنیر پوستی تازه و همچنین تاثیر فرایند رسیدن بر آن طی۹۰ روز رسیدن مطالعه شد. از نمونه ها به منظور شمارش کلی مزوفیل ها، کلی فرم، لاکتوباسیلوس ها، استافیلوکوکوس و شمارش کپک و مخمر کشت تهیه شد. همچنین وجود اشرشیاکلی در نمونه ها بررسی گردید.
یافته ها: باکتری های مزوفیل طی رسیدن کاهش یافته و در روز ۶۰ رسیدن هیچ باکتری مزوفیلی جداسازی نشد. در روز ۳۰ رسیدن کلی فرم ها و استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه ها مشاهده گردیدند که در پایان ماه دوم کاملا مهار شدند. بعد از چنگ زدن و انتقال درون پوست، در نمونه ها کپک و مخمر مشاهده شد که طی دوره رسیدن روند افزایشی کندی داشت. همچنین طی ۳۰ روز اول رسیدن گسترش باکتری های لاکتوباسیلوس و سپس کاهش کند آنها مشاهده شد.
نتیجه گیری: بطور محلی پنیر پوستی پس از یک ماه رسیدن مصرف می شود. در حالیکه بررسی ها نشان داد در ماه اول رسیدن هیچ یک از ویژگی های میکروبی نمونه پنیر منطبق بر استاندارد ملی پنیر رسیده نمی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.