مقاله بررسی تاثیرتنش کم آبی و کود دامی بر عملکرد کمی، کیفی و برخی خصوصیات فیزیولوژیک گیاه دارویی اسفرزه (.Plantago ovata Forssk)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیرتنش کم آبی و کود دامی بر عملکرد کمی، کیفی و برخی خصوصیات فیزیولوژیک گیاه دارویی اسفرزه (.Plantago ovata Forssk) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیرتنش کم آبی و کود دامی بر عملکرد کمی، کیفی و برخی خصوصیات فیزیولوژیک گیاه دارویی اسفرزه (.Plantago ovata Forssk)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیرتنش کم آبی و کود دامی بر عملکرد کمی، کیفی و برخی خصوصیات فیزیولوژیک گیاه دارویی اسفرزه (.Plantago ovata Forssk)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیرتنش کم آبی و کود دامی بر عملکرد کمی، کیفی و برخی خصوصیات فیزیولوژیک گیاه دارویی اسفرزه (.Plantago ovata Forssk) :

مقاله بررسی تاثیرتنش کم آبی و کود دامی بر عملکرد کمی، کیفی و برخی خصوصیات فیزیولوژیک گیاه دارویی اسفرزه (.Plantago ovata Forssk) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۷ در یافته های نوین کشاورزی از صفحه ۳۲۷ تا ۳۳۷ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیرتنش کم آبی و کود دامی بر عملکرد کمی، کیفی و برخی خصوصیات فیزیولوژیک گیاه دارویی اسفرزه (.Plantago ovata Forssk)
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسفرزه
مقاله تنش کم آبی
مقاله کود دامی
مقاله عملکرد دانه
مقاله موسیلاژ
مقاله پایداری غشا سیتوپلاسمی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور ارزیابی تاثیر تنش کم آبی و کود دامی بر عملکرد کمی، کیفی و برخی خصوصیات فیزیولوژیک گیاه دارویی اسفرزه(Plantago ovata Forssk.) آزمایشی در بهار سال ۱۳۸۸ در گلخانه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت انجام شد. آزمایش به صورت اسپیلت پلات در قالب بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار اجرا شد. تیمارهای آبیاری به عنوان تیمار اصلی شامل ۳ سطح آبیاری زمانی که رطوبت خاک به ۷۵ درصد FC رسید (تنش ملایم)، آبیاری زمانی که رطوبت خاک به ۵۰ درصد FC رسید (تنش متوسط) و آبیاری زمانی که رطوبت خاک به ۲۵ درصد FC رسید (تنش شدید) و کود دامی به عنوان تیمار فرعی در پنج سطح شامل مقادیر ۰، ۱۰، ۲۰، ۳۰ و۴۰ تن در هکتار بود. نتایج نشان داد اثر تنش کم آبی و کود دامی و همچنین اثر متقابل بین دو عامل فوق برعملکرد دانه به ترتیب در سطح آماری ۵% و ۱% معنی دار بود. بالاترین عملکرد دانه با میزان ۲۳۲۳ کیلوگرم در هکتار از تیمار تنش کم آبی ملایم با مصرف ۲۰ تن کود دامی در هکتار حاصل شد. ولی اثرات این دو عامل بر میزان موسیلاژ در این گیاه معنی دار نبود. با افزایش میزان تنش کم آبی محتوای رطوبت نسبی برگ کاهش یافت. بیشترین محتوای رطوبت نسبی برگ در تیمار مصرف ۴۰ تن کود دامی در هکتار حاصل شد. پایداری غشا سیتوپلاسمی تحت تاثیر شدت تنش قرار گرفت و با افزایش شدت تنش از میزان پایداری غشا سلولی کاسته شد. به استناد نتایج این تحقیق در شرایط آب و هوایی جیرفت برای حصول عملکرد بالا در زراعت اسفرزه مصرف ۲۰ تن کود دامی در هکتار می تواند مناسب باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.