مقاله اثر مصرف مقادیر متانول و روی بر خصوصیات کمی و کیفی بادام زمینی در گیلان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر مصرف مقادیر متانول و روی بر خصوصیات کمی و کیفی بادام زمینی در گیلان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مصرف مقادیر متانول و روی بر خصوصیات کمی و کیفی بادام زمینی در گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مصرف مقادیر متانول و روی بر خصوصیات کمی و کیفی بادام زمینی در گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مصرف مقادیر متانول و روی بر خصوصیات کمی و کیفی بادام زمینی در گیلان :

مقاله اثر مصرف مقادیر متانول و روی بر خصوصیات کمی و کیفی بادام زمینی در گیلان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۷ در یافته های نوین کشاورزی از صفحه ۳۳۹ تا ۳۵۱ منتشر شده است.
نام: اثر مصرف مقادیر متانول و روی بر خصوصیات کمی و کیفی بادام زمینی در گیلان
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بادام زمینی
مقاله متانول
مقاله روی
مقاله خصوصیات کمی و کیفی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی اثر متانول و روی بر خصوصیات کمی و کیفی بادام زمینی از آزمایش فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی در ۳ تکرار در سال زراعی ۸۷ – ۸۶ در مزارع منطقه بندر کیاشهر واقع در استان گیلان استفاده گردید. مقادیر مختلف متانول (۰، ۱۰، ۲۰ و ۳۰ درصد حجمی) و کلات روی (۰، ۰۵، ۱ و ۱۵ در هزار سی سی) تیمارهای مورد بررسی را تشکیل دادند. نتایج نشان داد مقادیر مختلف مصرف متانول و روی اثرات معنی داری بر خصوصیات مورد ارزیابی داشتند. همچنین مقایسه میانگین های خصوصیات مورد بررسی نشان داد اثر متقابل مصرف محلول ۳۰ درصد حجمی متانول و ۱ در هزار روی بیشتر از سایر تیمارها بود. محلول پاشی متانول و روی بر اندام های هوایی بادام زمینی باعث افزایش عملکرد غلاف، عملکرد دانه، وزن صد دانه، تعداد غلاف قابل برداشت، درصد پروتئین و روغن دانه گردید. اثر متقابل مصرف سطوح مختلف متانول و روی نتوانست درصد روغن و پروتئین دانه ها را تحت تاثیر قرار دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.