مقاله مطالعه پراکنش و تراکم جمعیت نماتدهای سیستی غلات (.Heterodera Spp) در مزارع دیم گندم و جو استان مرکزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه پراکنش و تراکم جمعیت نماتدهای سیستی غلات (.Heterodera Spp) در مزارع دیم گندم و جو استان مرکزی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه پراکنش و تراکم جمعیت نماتدهای سیستی غلات (.Heterodera Spp) در مزارع دیم گندم و جو استان مرکزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه پراکنش و تراکم جمعیت نماتدهای سیستی غلات (.Heterodera Spp) در مزارع دیم گندم و جو استان مرکزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه پراکنش و تراکم جمعیت نماتدهای سیستی غلات (.Heterodera Spp) در مزارع دیم گندم و جو استان مرکزی :

مقاله مطالعه پراکنش و تراکم جمعیت نماتدهای سیستی غلات (.Heterodera Spp) در مزارع دیم گندم و جو استان مرکزی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۷ در یافته های نوین کشاورزی از صفحه ۳۶۵ تا ۳۷۳ منتشر شده است.
نام: مطالعه پراکنش و تراکم جمعیت نماتدهای سیستی غلات (.Heterodera Spp) در مزارع دیم گندم و جو استان مرکزی
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نماتد سیست غلات
مقاله پراکنش
مقاله تراکم جمعیت
مقاله استان مرکزی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
نماتدهای سیستی غلات یکی از مهمترین بیمارگرهای خاکزاد گندم و جو در سراسر دنیا است. دو گونه از این نماتدها، H. filipjevi وH. latipons ، دارای پراکنش گسترده تری در مزارع غلات کشور هستند، ولی گونه H. avenae، پراکنش وسیعی ندارد. در این تحقیق ۸۳ نمونه خاک از مزارع دیم گندم و جو در استان مرکزی شامل شهرستان های اراک، فرمهین، آشتیان، تفرش، کمیجان، شازند، زرندیه، محلات، خمین و ساوه به منظور تعیین مناطق انتشار و تراکم جمعیت این نماتدها، جمع آوری و بررسی شد. بر اساس مشخصات مرفولوژیکی لاروهای سن دوم و نیز مخروط انتهایی سیست ها، دو گونه نماتد سیستی غلات،H. filipjevi و H. latipons از مزارع نمونه برداری شده، جداسازی و شناسایی شدند. نتایج ارزیابی نمونه ها نشان داد که H. filipjevi، گونه غالب در مزارع گندم و جو بوده، در حالی که گونه H. latipons، تنها در خمین و زرندیه بر مزارع گندم دیده شد. گونه H. filipjevi در فرمهین، تفرش و خمین از پراکنش و تراکم جمعیت بیشتری نسبت به سایر مناطق برخوردار بود. میزان آلودگی مزارع گندم و جو به این نماتدها، ۳۹۷ درصد ارزیابی شد و بیشترین تراکم جمعیت نماتد (۴۰ – ۲۰ سیست در ۳۰۰ گرم خاک)، در تعدادی از مزارع دیده شد که می تواند بعنوان یک عامل مهم در کاهش محصول در این مناطق نقش داشته باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.