پروژه کارآفرینی کارگاه تزئینات چینی،بلور و کاشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پروژه کارآفرینی کارگاه تزئینات چینی،بلور و کاشی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه کارآفرینی کارگاه تزئینات چینی،بلور و کاشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پروژه کارآفرینی کارگاه تزئینات چینی،بلور و کاشی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه کارآفرینی کارگاه تزئینات چینی،بلور و کاشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه کارآفرینی کارگاه تزئینات چینی،بلور و کاشی :

پروژه کارآفرینی کارگاه تزئینات چینی،بلور و کاشی در ۱۴ صفحه ورد قابل ویرایش

۱-هدف پروژه :

هدف از ایجاد این کارگاه سود آوری و تامین نیاز جامعه شهر و کمک به اشتغال زایی در سطح روستا می باشد این کارگاه دارای سه زمینه فعالیت یعنی تزئین چینی , بلور و کاشی می باشد ظرفیت تبدیل چینی سفید به چینی آماده به مصرف برای این کارگاه ۴۰ تا ۵۰ هزار قطعه و برای بلور ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار قطعه و برای کاشی ۶۰ تا ۷۰ هزار قطعه در سال می باشد که این ظرفیت باید در ۳ شیفت کاری تولید شود این کارگاه جمعاً ۱۲ نفر را مشغول بکار دارد که از این جمعیت ۴ نفر را به عنوان مدیر عامل , مدیر داخلی , حسابدار و مسئول فروش و بقیه را به عنوان کوره بان ۴ نفر , کارگر ساده ۴ نفر و یک نفر سرای دار اختصاص داده است. شایان ذکر است که تولیدات این شرکت مستقیماً توسط خود این شرکت به بازار شهر منتقل شده و به فروش می رسد این تولید به مصرف بیشتر برای محصول چینی و بلور صدق می کند که متقاضی زیاد دارد و تزئین کاشی بیشتر توسط سفارشاتی که از مصالح فروشی ها و یا گاهاً از افراد شخصی که برای تزئین منازل خود استفاده می کنند صورت میگیرد.

۲-نیروی انسانی :

همانطور که در بالا اشاره شد یکی از اهداف این کارگاه برای رفع بیکاری در سطح جامعه روستا می باشد و تمام کارمندان و کارگران این کارگاه از افراد بومی می باشند در حال حاضر برای تولید یک شیفت کاری ۴ کارمند یک سرایدار و ۴ کوره بان و ۴ کارگر ساده مشغول بکار هستند که طبیعتاً برای تولید در شیفتهای بالاتر باید از کوره بان و کارگر بیشتری استفاده نمود. جدول حقوق کارمندان و کارگران به شرح زیر است:

– مواد اولیه اصلی و بسته بندی:

مواد اولیه این کارگاه که چینی سفید است از کارخانجات چینی و بلور مقصود و یا زرین تهیه می شود این کارگاه هزینه زیادی برای بسته بندی ندارد چون چینی سفید خریداری شده خود دارای بسته بندی است و بعد از عملیات تزئین نیز این چینی ها را در همان بسته بندی ها قرار داده و آماده برای بردن به بازار می باشد.

۴-تولیدات و ظرفیت تولیدی :

همانطور که قبلاً توضیح داده شد فعالیت این کارگاه در زمینه تزئین کاشی بلور و چینی می باشد ظرفیت نهایی این کارگاه برای تولید چینی ۴۰ تا ۵۰ هزار و برای بلور ۵۰۰تا۶۰۰ هزار و برای کاشی ۶۰تا۷۰ هزار قطعه در سال می باشد. که ظرفیت فعلی این کارگاه همانطوری که گفته شد بدلیل تولید بر اساس تقاضای بازار حدوداً تا ظرفیت نهایی بلور برای تولید بلور و حدوداً ظرفیت نهایی چینی برای تولید چینی و ظرفیت نهایی کاشی برای تولید کاشی می باشد . ظرفیت فعلی این کارگاه رابطه مستقیم با تقاضای بازار دارد . حدوداً ظرفیت فعلی را در سال اول راه اندازی یعنی در سال ۱۳۸۳ داشته است که پس از حدود ۸ سال تولید این ظرفیت به ظرفیت فعلی که فوقاً اشاره شد برای تزئین چینی و بلور و کاشی رسیده است که در صورت تقاضای فراوان چه در سطح شهرستان و چه در سطح شهرهای مجاور این ظرفیت می تواند به ظرفیت نهایی کارگاه برسد.

۵-مراحل و روش تولید:

مواد اولیه بعد از ورود به کارگاه از بسته بندی به دقت باز می شود چک می گردند و در صورت داشتن شکاف که در مرحله تولید در کارخانه تولید شده بوجود آمده است این شکاف را با مواد مخصوص که برای رفع ترکیدگی و شکاف چینی و کاشی مورد استفاده قرار می گیرد پر می شود که روش تهیه این مواد به قرار زیر است:

۵-۱ – روش تزئین چینی :

بعد از درجه بندی چینی نوع گل مورد استفاده مشخص می شود و گل مورد استفاده را در داخل آب انداخته و بعد از ۵ دقیقه از آب استخراج و بر روی چینی ها می چسبانند و با لیسه هواگیری می شود و بعد از آن خشک نموده و در قسمت بعد مارک چسبانیده می شود در صورت دیده شده شکاف به مرحله پر کردن شکاف با مواد مخصوص می رود و در مرحله بعد در داخل کوره گذاشته و بسته به نوع گل در درجه حرارت مناسب پخت می شود این روش برای تزئین بلور نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

۵-۲ – روش تزئین کاشی :

بسته به نوع گل و تعداد کاشی قالبی مناسب با تعداد کاشی ها تهیه و کاشی ها را در آن فیکس می کنند سپس گل را به روش بالا به آب انداخته و کاملاً طرح را روی کاشی می چسبانند لازم بذکر است قبل از چسبانیدن طرح کاشی ها حتماً باید مرطوب باشند سپس با کاتر هر طرح را به اندازه کاشی می برند و به ترتیب شماره می زنند و در مرحله بعد با لیسه هوا گیری می شود و به ترتیب شماره در داخل کاست مخصوص کاشی در داخل کوره می گذارند وبعد از پخت به ترتیب شماره می زنند وبسته بندی می کنند .

۵-۳ – روش تهیه مواد برای پر کردن شکاف :

این ماده از سه ماده اکسید منیزیم،اکسید روی و منگنز تهیه می شود و روش تهیه آن به صورت زیر است اکسید منیزیم واکسید روی ومنگنز را با هم مخلوط کرده در داخل کوره تا دمای مناسب پخت می شود و بعد از استخراج از کوره با روغن ترمانتین مخلوط و به مدت یک هفته به صورت سر بسته نگهداری می شود و بعد مورد استفاده قرار می گیرد .

۶-محل اجرای طرح :

این طرح در استان اصفهان شهرستان شهرضا , شهرک صنعتی اجرا شده است. این مکان از لحاظ راههای ارتباطی با سایر مناطق دارای شرایط خوبی بوده است و از طرفی میزان قیمت زمین در شهرهای کوچک نسبت به جاههای دیگر خیلی کمتر است . این طرح چون آلودگی هوا ندارد و انرژی مصرفی خود را از شبکه برق تهیه می کند از لحاظ آلودگی محیط زیست و هوای شهری مسئله ساز نیست.

۷-هزینه های سرمایه گذاری طرح :

۱-۷ زمین :

این طرح در زمینی به وسعت ۱۰۰۰ متر مربع اجرا شده است که ابعاد این زمین ۲۰ در ۵۰ متر می باشد صاحب این طرح برای خرید زمین هزینه ای نداشته چون این زمین جزء باغ و املاک او بوده است ولی قیمت هر متر مربع زمین در شهر شهرضا در سال ۱۳۶۷ که سال خرید این زمین بوده است برابر با ۳ هزار ریال هر متر مربع بوده است .

۲-۷ – تسطیح و محوطه سازی :

این زمین احتیاج به تسطیح و محوطه سازی نداشته و هزینه ای در بر نمی گیرد.

۳-۷ – دیوار کشی :

دیواره های این کارگاه در قسمت محوطه از بلوک بوده که ابعاد آن به شرح زیر است : طول :۴۰ سانتیمتر –عرض : ۲۰ سانتیمتر و ارتفاع: ۲۰ سانتیمتر .

۸-بررسی مالی طرح

۱-۸ – به دست آوردن نقطه سربه سر:

کل هزینه ثابت به ازای هر قطعه تولیدی در این کار گاه معادل ۵۰۰۰۰ ریال و هزینه متغیر آن به ازای هر قطعه تولیدی ۳۰۰۰۰ریال افزایش می یابد و درآمد فروش هر قطعه محصول مانند یک سرویس کامل چینی برابر با ۴۰۰۰۰ریال میباشد به دست آوردن نقطه سر به سر آن از روش جبری به شرح زیر است:

Q : نشان دهنده تعداد کالای تولید شده و فروخته شده

P :نشان دهنده قیمت فروش هر کا لا

F :نشان دهنده هزینه های ثابت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.